MasterChef 4: Η Μαριάννα «έθαψε» την Κατερίνα και αυτό ήταν η πιο τρανή απόδειξη πως τη ζηλεύει

MasterChef 4: Η Μαριάννα «έθαψε» την Κατερίνα και αυτό ήταν η πιο τρανή απόδειξη πως τη ζηλεύει

Αλλιώς γιατί να ασχολείται ακόμη μαζί της;

Στη δοκιμασία αποχώρησης της προηγούμενης Τρίτης υποψήφιες προς αποχώρηση βρήκαν 3 παίκτριες. Μαριάννα, Ντέμη και Κατερίνα μονομάχησαν στην κουζίνα του MasterChef, με την Κατερίνα να είναι αυτή που αποχώρησε. Δεν θα σου κρυφτούμε κάποια πίεση την ανεβάσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, και αυτό λόγω της απύθμενης κακίας και ζήλειας που έβγαλαν οι δυο κοπέλες προς την Κατερίνα.

Και παρά το γεγονός πως η Κατερίνα έχει πια αποχωρήσει η Μαριάννα δεν μπόρεσε να μην ασχοληθεί και πάλι μαζί της. Αφορμή στάθηκε η μετακόμιση του Διονύση σε νέο δωμάτιο! «Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια. Έχει πάει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πηγαίνει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο», ανέφερε η Μαριάννα.

Και ενώ είχε αρχίσει να τραγουδά περιπαικτικά προφανώς το Ρίνα Κατερίνα του Κώστα Μπίγαλη, συμπλήρωσε το κράξιμο-θάψιμο προς την Κατερίνα λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω. Και ναι θα φτάσει στον τελικό θα έρθεις να τον δεις».

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό και να ασχολείσαι ακόμη με έναν άνθρωπο που έχει αποχωρήσει; Θα της πέσει βαριά της Μαριάννας άραγε αν της πούμε πως ο Γιώργος δεν πάει τελικό κι έχει στιγματιστεί ανεπανόρθωτα με τη δήλωση αυτή;