Μετά το τρυφερό φιλί το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται κάτι ακόμη που αποδεικνύει τον έρωτά του

Μετά το τρυφερό φιλί το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται κάτι ακόμη που αποδεικνύει τον έρωτά του

Είναι όμως πολύ ερωτευμένοι

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το διάσημο νέο και hot ζευγάρι του Hollywood να μοιράζεται ένα πολύ παθιασμένο και τρυφερό φιλί, το οποίο μάλιστα είδαμε και σε ένα βίντεο κλιπ, μαζί με άλλα διάσημα (και μη) ζευγάρια. Οι δύο ηθοποιοί είναι τρομερά ερωτευμένοι που πλέον εκτός από φιλιά, μοιράζονται και κάτι ακόμη.

Και τι είναι αυτό; Μα φυσικά ρούχα. Όχι δεν φοράει εκείνος τα δικά της, αλλά εκείνη τα δικά του. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που δείχνουν τη νεαρή ηθοποιό να φορά το πουκάμισο του αγαπημένου της με έναν πολύ stylish και sexy τρόπο, ενώ μερικά 24ωρα πριν το φορούσε εκείνος.

Ο λόγος για τον Ben Affleck και την Ana de Armas, οι οποίοι έχουν πάει τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο πια. Οι φωτογραφίες είναι ακόμη από την αρχή της καραντίνας με τον ηθοποιό να απαθανατίζεται με το εν λόγω πουκάμισο στις αρχές Μαρτίου, ενώ η Ana κάπου μέσα στον Απρίλιο. Απλά μέχρι τώρα κανείς δεν είχε παρατηρήσει αυτή τους την εμφάνιση και δεν είχε κάνει τη σύνδεση στο μυαλό του.

Καθώς φαίνεται οι δύο stars είναι πολύ ερωτευμένοι για να έχουν φτάσει πια στο σημείο να μοιράζονται ακόμη και ρούχα. Μήπως μοιράζονται και κάτι ακόμη και δεν θέλουν ακόμη να μας το αποκαλύψουν;