MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη είναι είδωλο και αυτό που έκανε στο Instagram είναι άλλη μία απόδειξη

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη είναι είδωλο και αυτό που έκανε στο Instagram είναι άλλη μία απόδειξη

Τα stories που θα σε κάνουν να την αγαπήσεις λίγο περισσότερο.

Το MasterChef έχει γίνει πια συνήθεια. Ο φετινός κύκλος άρχισε εξαρχής πολύ δυναμικά, μέσα στην καραντίνα είχαμε σταθερά νέα επεισόδια που μας κρατούσαν συντροφιά και μας έδιναν πλούσιο υλικό για να σχολιάσουμε και τώρα που πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό όλο και περισσότερα έρχονται στο προσκήνιο. Οι κόντρες και οι εκνευρισμοί όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο συχνοί και λογικό αν σκεφτείς ότι το άγχος εντείνεται.

Πολλοί παίκτες έχουν ξεχωρίσει ανά διαστήματα, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Μία, όμως, είχε σε επιφυλακή το Twitter κάθε φορά που έβγαινε μπροστά στην τηλεόραση είναι η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του σόου έχει μία πολύ δυναμική προσωπικότητα και φαίνεται ότι γενικά δε μασάει τα λόγια της αν κρίνει ότι οι περιστάσεις απαιτούν να μιλήσει.




Στην αρχή, είχε περισσότερους haters, που θεωρούσαν τη συμπεριφορά της ανεξήγητη κι απλώς αγενή, ωστόσο, επεισόδιο με το επεισόδιο, κατέληξε να γίνεται κάτι σαν τον Ντάνο του Survivor. Ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τι γίνεται και τι παιχνίδια ενδεχομένως παίζονται και έβγαινε μπροστά για να πει την αλήθεια του, χωρίς να τον νοιάζουν οι όποιες συνέπειες.

Από τότε που αποχώρησε, είναι κοντά με τους θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κι εκεί είναι που ανεβάζει ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητά της.

Χτες, συγκεκριμένα, στην αρχή έκανε story μία άψογη selfie που δεν μπορούσε να κρύψει τον μεγάλο της ενθουσιασμό. Εκεί που φαντάζεσαι χίλια δυο πράγματα, τελικά, ο λόγος σχετίζεται με κάτι τόσο απλό κι αυθεντικό που θα σου μεταδώσει κατευθείαν τη χαρά της και θα σε κάνει να την αγαπήσεις λίγο περισσότερο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις.