Θα φοράς παντού το υπέροχο mini φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Θα φοράς παντού το υπέροχο mini φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Παιχνιδιάρικο, αέρινο, δροσερό... Ό,τι πρέπει για κάθε περίσταση.

Περάσαμε πολλά τους προηγούμενους μήνες. Με όσα συνέβαιναν γύρω μας, προβληματισμοί για διακοπές δε βασάνιζαν ιδιαίτερα το μυαλό μας. Σίγουρα η σκέψη τους προκαλούσε μία ανακούφιση, αλλά λόγω της κατάστασης αυτό φάνταζε να είναι ένα αρκετά μακρινό σενάριο μέχρι να αρχίσουμε να επανερχόμαστε και να βρίσκουμε ξανά τους ρυθμούς μας.

Ο καιρός, λοιπόν, περνάει και τα πράγματα φαίνονται να είναι πιο αισιόδοξα. Τα πλοία εκτελούν δρομολόγια προς τα αγαπημένα μας νησιά και ταξίδια έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε σχεδιασμό. Έχουμε ανάγκη, άλλωστε, λίγη ξεκούραση, ειδικά μετά από όλα αυτά που βιώσαμε.

Στο μυαλό μας είναι η γκαρνταρόμπα την οποία θα χρειαστούμε εκεί και η Σίσσυ Χρηστίδου, που χτες είχε νέα εκπομπή, μας έδωσε μία καταπληκτική λύση για τις βόλτες και τους περίπατούς μας στα σοκάκια του νησιού αλλά και την καθημερινότητά μας στην πόλη. Από τον πρωινό καφέ μέχρι το ποτό το βράδυ.




Η πανέμορφη παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, έχοντας χάσει αρκετά κιλά κι επενδύοντας στη γυμναστική και τη γράμμωση του κορμιού της, φόρεσε ένα υπέροχο mini φόρεμα σε μία πιο αέρινη γραμμή. Όταν το είδαμε, σχεδόν νιώσαμε το αεράκι να μας φυσάει και να ανεμίζει το ύφασμά του και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Φυσικά παίζει ρόλο και το μοντέλο που το φοράει, αλλά μόλις το δεις θα καταλάβεις.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις το σχέδιο και πού θα το βρεις.