Η Kate Middleton φωτογραφίζει τα παιδιά της και δεν φαντάζεσαι πόσο ψήλωσαν

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton φωτογραφίζει τα παιδιά της και δεν φαντάζεσαι πόσο ψήλωσαν

H μεγάλη αλλαγή του πρίγκιπα George

H προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για την Kate Middleton, η οποία έφτασε ένα βήμα προτού μηνύσει το περιοδικό Tattler, για το δημοσίευμά του και το εκτενές ρεπορτάζ του που την ήθελε παγιδευμένη και στα όρια της κατάρρευσης με τις αρμοδιότητες που ανέλαβε έξτρα μετά το περιβόητο πια Megxit.

Η σύζυγος του William από το 2011 και πολλά χρόνια αγαπημένη του, δεν δείχνει όμως να πτοείται και αξιοποίησε για μια ακόμα φορά ένα αγαπημένο της χόμπι: την φωτογραφία.

Η Kate έκανε σεμινάρια φωτογραφίας πριν μερικά χρόνια και συνηθίζει να είναι εκείνη που τραβάει τα επίσημα πορτρέτα για τα γενέθλια των παιδιών της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την εβδομάδα εθελοντών που γιορτάζεται στην Βρετανία, η Kate φωτογράφισε τον πρίγκιπα William, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George.



«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας εθελοντών στην Βρετανία, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μαζί σας μια φωτογραφία που τράβηξε η δούκισσα, από μια στιγμή εθελοντισμού της οικογένειάς της», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.

Από το ξεκίνημα της καραντίνας στη Βρετανία, ο William, η Kate και τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν στο σπίτι τους Sandringham όπου φρόντισαν κι εκεί να παραδίδουν γεύματα και αγαθά σε όσους το είχαν ανάγκη.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη αλλαγή του πρίγκιπα George ο οποίος δεν θυμίζει καθόλου εκείνο το μιρκό γλυκό αγοράκι που όλοι είχαμε συνηθίσει. Ο George, και τρίτος στην διαδοχή του θρόνου, μεγάλωσε, ψήλωσε πολύ και με τα χέρια του στις τσέπες, περπατά δίπλα από τον πατέρα του.