Κατερίνα Λένη: Το «είδωλο» ανέβασε selfie και ξεχάσαμε τη μαγειρική

Κατερίνα Λένη: Το «είδωλο» ανέβασε selfie και ξεχάσαμε τη μαγειρική

Είναι μία κούκλα

Το MasterChef έχει φτάσει πλέον στα τελευταία του επεισόδια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής που θα εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και θα κατακτήσει τον αντίστοιχο τίτλο. Όλοι οι εναπομείναντες σεφ θέλουν πολύ αυτήν τη θέση και κάθε φορά τους βλέπουμε να μάχονται για να το αποδείξουν.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα το δούμε μόνο για τις μαγειρικές δεξιότητες των παικτών. Ίσα ίσα που τις περισσότερες φορές η προσοχή θα στραφεί στις προσωπικότητές τους και στις ατάκες που λένε είτε μεταξύ τους είτε στην κάμερα για τους υπόλοιπους.

Ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν κατεξοχήν το MasterChef ήταν το «είδωλο» ακα Κατερίνα Λένη. Η παίκτρια που στην αρχή δεν είχε και τόσο ένθερμο κοινό λόγω του πιο άφιλτρου τρόπου με τον οποίο μιλούσε, κατέληξε να είναι αυτή που συμπαθούν οι περισσότεροι ακριβώς επειδή δε «μασάει» τα λόγια της.




Βγαίνοντας από το παιχνίδι, βρήκε πάνω από 40 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που περιμένουν πώς και πώς την κάθε της ανάρτηση. Κι αυτό που δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις είναι ότι τώρα που είναι εκτός ριάλιτι, φαίνεται ακόμα περισσότερο το πόσο ωραία γυναίκα είναι.

Η selfie που έκανε χτες story είναι αρκετή για να σε πείσει.

Δες τη στην παρακάτω gallery.