Πρίγκιπας William: Γιορτάζει τα 38α γενέθλια, όμως άλλοι κλέβουν την παράσταση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William: Γιορτάζει τα 38α γενέθλια, όμως άλλοι κλέβουν την παράσταση

Γενέθλια και γιορτή του πατέρα μαζί

Διπλή γιορτή για τον πρίγκιπα William σήμερα και το Kensington γιορτάζει. Ο William είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Το πλήρες όνομά του είναι William Arthur Philip Louis Windsor και σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Ο μελλοντικός διάδοχος του θρόνου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και το παλάτι το γιόρτασε με μία υπέροχη φωτογραφία. Ο William και η Kate Middleton που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 έχουν αποκτήσει μαζί τρία υπέροχα παιδιά, τα οποία βλέπουμε στα social μόνο σε γενέθλια.

Και η σημερινή μέρα δεν θα μπορούσε φυσικά να διαφέρει. Ο William έχει σήμερα διπλή γιορτή γιατί εκτός από τα γενέθλιά του, γιορτάζει και την γιορτή του πατέρα που είναι σήμερα. Το παλάτι του Kensington ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία απαθανατίζεται ο μελλοντικός διάδοχος, με τα τρία του παιδιά George, Charlotte και Louis και πραγματικά αξίζει το βραβείο της πιο όμορφης φωτογραφίας της ημέρας. Ο δούκας του Cambridge δείχνει απίστευτα ευτυχισμένος και χαρούμενος στη φωτογραφία αυτή και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, αφού έχει ακριβώς ότι επιθυμούσε;

Την φωτογραφία αυτή για τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα William έβγαλε η Kate Middleton νωρίτερα μέσα στο μήνα που διανύουμε, και πραγματικά δεν θα μπορούσε να βγάλει κάτι πιο όμορφο. Ο πρίγκιπας William πιο χαμογελαστός κάθεται σε μια κούνια και είναι περικυκλωμένος από τα τρία του παιδιά. George και Charlotte τον έχουν περικυκλώσει, ενώ εκείνος κρατά στην αγκαλιά του των 2 ετών Louis, ο οποίος θεέ μου είναι ολόιδιος με τον George.

Αν η φωτό αυτή δεν είχε βγει για τα γενέθλια του William σίγουρα θα σχολιάζαμε την απίστευτη ομοιότητα των δύο αγοριών. Μα δεν είναι σα να βλέπεις τον George σε δυο διαφορετικές στιγμές; Αυτά τα γενέθλια-γιορτή του πατέρα του William θα του μείνουν αξέχαστα.

Χρόνια πολλά και από εμάς!