Κατερίνα Λένη: Έτσι αντιμετωπίζει τα hate σχόλια το είδωλο του MasterChef

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατερίνα Λένη: Έτσι αντιμετωπίζει τα hate σχόλια το είδωλο του MasterChef

Οκ, είναι μία και μοναδική

Την Κατερίνα Λένη τη γνωρίσαμε μέσα από το φετινό reality μαγειρικής MasterChef και είναι μία από τις παίκτριες που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Από την πρώτη κιόλας μέρα στο σπίτι του MasterChef τα σχόλια της για όλους τους παίκτες, το επίπεδο, την προσωπικότητα κ.ο.κ ήταν ένα και ένα, που αλήθεια δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μόνο ένα. Μέχρι και την τελευταία μέρα στο σπίτι πριν αποχωρήσει έκανε δήλωση κόλαφο, για τη vegan Ντέμη, τη οποία η ίδια είχε δει να τρώει σαλάμια και τυριά. Δεν ήταν εξαρχής η αγαπημένη του κοινού, όταν όμως έφυγε, το Twitter την αγάπησε όσο καμία άλλη παίκτρια.

Είδωλο την ανέβαζαν, θεά την κατέβαζαν. Τα «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα» έπεφταν βροχή στο Twitter όμως η Κατερίνα δεν επέστρεψε ξανά στο σπίτι. Ότι είχε όμως να πει, το είπε και εκτός σπιτιού σε συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ατάκες ever. Η πρώην παίκτρια του MasterChef τώρα που τα σύνορα άνοιξαν επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά είχε την πρώτη επαφή με τους fans της μέσω Instagram σε ένα Q&A παιχνίδι. Μέσα από αυτό αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάποια συνεργασία έκπληξη, αλλά και πως αντιδρά στα hate σχόλια που της κάνουν ή στα μηνύματα που της στέλνουν.

Μόλις είδαμε την απάντησή της αρχίσαμε να γελάμε γιατί απλά την κάναμε εικόνα και ήταν ότι πιο φανταστικό σκεφτήκαμε σήμερα. Έτσι απλά μας έφτιαξε το Σάββατο με την ατάκα και την αντίδρασή της, και θα λέγαμε ωστόσο, πως είναι απόλυτα σωστή η προσέγγισή της. Τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις δηλαδή; Αν δεν θέλεις και δεν σκοπεύεις να τσακωθείς, και γιατί να το κάνεις άλλωστε, τότε ακολουθείς τακτική ειδώλου, Κατερίνα Λένη.

Δες στη gallery παρακάτω πως αντιδρά εκείνη στα σχόλια.


Masterchef Gr Katerina GIF from Masterchefgr GIFs