19 Ιουλίου 2014: Η πιο ευτυχισμένη ημέρα στην ζωή της αδικοχαμένης Naya Rivera

Πατούλια Κατερίνα
19 Ιουλίου 2014: Η πιο ευτυχισμένη ημέρα στην ζωή της αδικοχαμένης Naya Rivera

Eίναι απίστευτο πώς αλλάζουν τα πράγματα

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η είδηση της εξαφάνισης της ηθοποιού Naya Rivera στην λίμνη piru και η μετέπειτα εύρεση της σωρού της 33χρονου, βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς, τον κόσμο ολόκληρο.

Ο Ryan Dorsey, ο πρώην σύζυγος της Rivera, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν ξέρει πώς θα πει την αλήθεια στον γιο που απέκτησε με την αδικοχαμένη ηθοποιό:

«Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης». Ο Ryan Dorsey δε γνωρίζει ακόμα πώς θα μεγαλώσει τον μικρό, χωρίς την Naya. Δεν μπορεί ακόμη να φανταστεί το μέλλον του μικρού, χωρίς να έχει στο πλευρό του τη μαμά του».

Κι όμως, σαν σήμερα, στις 19 Ιουλίου του 2014, όλα ήταν διαφορετικά. Πριν έξι χρόνια αυτή τη μέρα, η Rivera στα 27 της παντρεύεται ξαφνικά τον αγαπημένο της Ryan στο Cabo San Lucas του Μεξικό.



Ο γάμος είχε έρθει λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της Naya από τον τότε αρραβωνιαστικό της, Big Sean. H ηθοποιός του Glee και ο Dorsey ήταν φίλοι επί τέσσερα χρόνια προτού γίνουν ζευγάρι.

Η Rivera φορώντας το Monique Lhuillier νυφικό της, είχε τονίσει πως νιώθε ευλογία που έγινε σύζυγος του Dorsey. H αληθινή αγάπη πάντα νικάει, είχε πει εκείνη τη μέρα το ζευγάρι στο People.

Η συνέχεια δεν ήταν εξίσου στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι δυο τους, έγιναν γονείς το Σεπτέμβριο του 2015, ενώ το Νοέμβριο του 2016, η 30χρονη σέξι ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον επίσης ηθοποιό David Spade αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο γάμο της και κάπως έτσι το διαζύγιο ακυρώθηκε.

Toν Δεκέμβριο του 2017 η Rivera ξανακάνει αίτηση διαζυγίου και μετά από καυγά με τον Dorsey καταλήγει στην φυλακή για ενδοοικογενειακή βία. Από το κρατητήριο την βγάζει ο πεθερός της και ο πρώην της παίρνει πίσω τις κατηγορίες.

Τελικά, τον Ιούνιο του 2018, βγαίνει από κοινού το διαζύγιο και οι δύο πρώην σύζυγοι αναλαμβάνουν την κοινή κηδεμονία του παιδιού τους.