Η Κατερίνα Λένη συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες της από το MasterChef

Η Κατερίνα Λένη συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες της από το MasterChef

Η κοινή έξοδος μετά το παιχνίδι.

Μπορεί το MasterChef να τελείωσε, ωστόσο, η καριέρα πολλών παικτών τώρα θα ξεκινήσει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεχώρισαν μέσα από τις δοκιμασίες που βλέπαμε σε κάθε επεισόδιο με τις μαγειρικές τους ικανότητες, έχοντας, μάλιστα, ήδη προτάσεις για συνεργασίες. Ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν πολύ όλους αυτούς τους μήνες είναι η Κατερίνα Λένη. Η ταλαντούχα σεφ βρέθηκε στο προσκήνιο για τα σχόλια που έκανε για τους συμπαίκτες της και είχε είτε φανατικούς θαυμαστές είτε φανατικούς haters. Πολλοί, μάλιστα, ενώ στην αρχή δεν την είχαν για συμπάθειά τους, μετά τη λάτρεψαν επειδή δε φοβόταν να μιλήσει.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια, λοιπόν, αυτήν τη φορά είπε να βγει με δύο πρώην συμπαίκτες της που επίσης έχουν συγκεντρώσει πολλά σχόλια με τη δική τους σχέση, τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο. Οι δυο τους ήταν το ζευγάρι του παιχνιδιού και έδιναν πλούσιο υλικό στους τηλεθεατές που βρίσκονταν συντονισμένοι.




Στον λογαριασμό της Κατερίνας, λοιπόν, είδαμε δύο stories από την έξοδο των παιδιών και μας θύμισε λίγο από τις στιγμές στο σπίτι που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Μάλλον έχουμε ακόμη να δούμε πολλά από τα παιδιά.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.