Γάμος πριγκίπισσας Βεατρίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το κρυφό γεγονός

Γάμος πριγκίπισσας Βεατρίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το κρυφό γεγονός

Το παλάτι του Buckingham δημοσίεσε δύο υπέροχες λήψεις του ζευγαριού.

Κάποιες φορές, οι διάσημοι μάς εκπλήσσουν με τις ξαφνικές αποφάσεις που παίρνουν. Εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να εμφανιστεί μία γαμήλια ανακοίνωση, ένα παιδί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να υπάρξει στη ζωή τους. Οι royals συνηθίζουν να κινούνται σε αυτά τα πλαίσια και δε χρειάζεται κάτι άλλο, πέρα από το να σκεφτούμε αυτό που συνέβη την Παρασκευή με την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον Edoardo Mapelli Mozzi.

Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι ο γάμος που προγραμμάτιζαν είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Είχαμε αφήσει, λοιπόν, για λίγο στην άκρη το γεγονός μέχρι να έχουμε κάποιο update σχετικά με το νέο save the date. Ώσπου, λίγο πριν το σαββατοκύριακο, έρχονται οι πληροφορίες ότι τελικά υπήρξε κρυφός γάμος στο Royal Chapel of All Saints στο Royal Lodge, αφήνοντας το κοινό σε σοκ.

Το παλάτι του Buckingham, τώρα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός, μαζί με μία πολύ ενδελεχή περιγραφή σχετικά για την ημέρα και τις λεπτομέρειες που περιλάμβανε.

Ανάμεσα στα διάφορα γράφει:

«Η πριγκίπισσα Βεατρική και ο Κύριος Edoardo Mapelli Mozzi γιόρτασαν τον γάμο τους με την πιο κοντινή τους οικογένεια»

«Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φόρεσε ένα vintage φόρεμα Norman Hartnell και τη διαμαντένια τιάρα Queen Mary, και τα δύο ανήκουν στη Μεγαλειότητά της τη Βασίλισσα. Την τιάρα είχε φορέσει η Μεγαλειότητά της την ημέρα του γάμου της το 1947»

Το φόρεμα η Βασίλισσα είχε φορέσει το 1962 στην πρεμιέρα του Laurence of Arabia στο Odeon της Leicester Square.

Στo βίντεο και στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Παλάτι, καθώς επίσης και περισσότερες της γλυκιάς πριγκίπισσας.