Η Κέισι του GNTM φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και πρέπει να δεις τη φωτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Κέισι του GNTM φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και πρέπει να δεις τη φωτό

Το κορμί της είναι μια όαση

Ξέρουμε είναι αρκετά πρωί ακόμη, όμως αν νιώθεις ζέστη και την θερμοκρασία να ανεβαίνει, να ξέρεις πως γι’ αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η Κέισι Μίζιου και η φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story. Η παίκτρια του Greece’s Next Top Model φαίνεται πως τα κανόνισε με τον υδράργυρο και είπαν να μας τρελάνουν εντελώς. Ναι αυτό το 40αρι που νιώθεις δεν προέρχεται μόνο από τον καιρό.

Η Κέισι Μίζιου που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της στην Πάτμο και οι φωτογραφίες που αντικρύσαμε στο Instagram μας έκαναν να ιδρώσουμε. Αρχικά αν μπεις να δεις το στόρι της θα τη δεις να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας το πιο όμορφο και sexy μαγιό, αφετέρου το κορμί της στην πρώτη αυτή φωτό είναι ποίημα.

Και όχι μη νομίζεις πως έμεινε εκεί. Η Κέισι μας βομβάρδισε και με ένα δεύτερο στόρι, στο οποίο πόζαρε σε κάποια βράχια –με το ίδιο μαγιό- και εκεί την είδαμε ξανά. Όρθια, κούκλα, υπερκαλλονή και πιο κορμάρα από ποτέ άλλοτε. Αυτό το σώμα δεν το είχε ούτε στο Greece’s Next Top Model, και αλήθεια την κοιτάζουμε και αναρωτιόμαστε, έχει ατέλειες αυτό το κορίτσι. Οι φωτογραφίες της –και το κορμί της φυσικά- ήταν μια όαση για την σημερινή μέρα που ο υδράργυρος άγγιξε του 40 βαθμούς κελσίου.

Αλήθεια δεν υπερβάλουμε καθόλου, το κορίτσι είναι καλλονή και το σώμα της απλά δεν υπάρχει.