Η Courteney Cox εξήγησε πώς ο χωρισμός από τον Johnny McDaid έφερε την επανασύνδεση

Πατούλια Κατερίνα
Η Courteney Cox εξήγησε πώς ο χωρισμός από τον Johnny McDaid έφερε την επανασύνδεση

«Ο Johnny κι εγώ χωρίσαμε πριν πέντε χρόνια και ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός», είπε χαρακτηριστικά η Μόνικα από τα Φιλαράκια.

H συμμετοχή της Courteney Cox στο podcast Minnie Questions, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον χωρισμό της ηθοποιού από τον αγαπημένο της Johnny McDaid, τα λάθη που η ίδια παραδέχτηκε πως έκανε και τον τρόπο που οι δυο τους έφτασαν χάρη στον χωρισμό αυτό, στην επανασύνδεση.

Το χιούμορ της Courteney Cox είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη σχέση που έχει με τον εαυτό της

Ο χωρισμός που έφερε την επανασύνδεση

Το 59χρονο Φιλαράκι, αποκάλυψε πώς στην πρώτη συνεδρία θεραπείας με ψυχολόγο που έκανε μαζί με τον τωρινό σύντροφό της, έφτασε στον χωρισμό και έληξε άδοξα ο αρραβώνας τους.

«Ο Johnny κι εγώ χωρίσαμε πριν πέντε χρόνια ήταν πολύ έντονο όλο αυτό, χωρίσαμε στη διάρκεια μιας ψυχοθεραπείας», αποκάλυψε η Cox, τονίζοντας πως έκαναν μια κοινή συνεδρία για να θέσουν τα όρια στη σχέση τους, κάτι που έληξε σε έναν χωρισμό αλλά και σε μια προσωπική εξέλιξη για την ίδια, που είχε σαν τελικό αποτέλεσμα την επανασύνδεση με τον αγαπημένο της λίγο καιρό αργότερα.

«Δεν ήξερε τι θα γίνει, πήγαμε απλά για να μιλήσουμε για τα όρια στη σχέση μας, τι δεχόμασταν ή όχι ο ένας σε σχέση με τον άλλο», τόνισε η Μόνικα Γκέλερ από τα Φιλαράκια για να καταλήξει σε ένα χωρισμό και στην παραδοχή πως αυτό που τότε συνέβη, την έκανε να αλλάξει:

«Ο χωρισμός αρχικά με ισοπέδωσε, αλλά επέστρεψα στον θεραπευτή αυτό και με καθοδήγησε, έμαθα να μιλάω, να καταλάβω ποια είναι τα όριά μου και τι μου δίνει κίνητρο στη ζωή. Είμαι ευγνώμων για τον χωρισμό αυτό γιατί όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί, ήταν μια άλλη σχέση και φυσικά έμαθα να λειτουργώ διαφορετικά γενιά στη ζωή μου και βρήκα τι πήγε στραβά και στο παρελθόν.

Μπορεί να ήταν ότι ήθελα να με λατρεύουν οι άντρες, ίσως ήταν πράγματα που δεν ήξερα πως να αφήσω για να είμαι υγιής σε μια σχέση, πράγματα που δεν έπρεπε να παίρνω προσωπικά, τα όριά μου, το να βρω ποια είναι αληθινά», είπε η Cox, η οποία τόνισε πως η δουλειά που έκανε με τον εαυτό της όχι μόνο θεράπευσε τις πληγές της αλλά την προετοίμασε για να μπει στη νέα σχέση με τον Johnny μετά την επανασύνδεση.

https://www.instagram.com/p/C3Wu0HrrlYm/

Μετά την επανασύνδεση πάντως, η Cox δεν αρραβωνιάστηκε πάλι και το 2022, μιλώντας για την πιθανότητα γάμου:

«Θέλει μεγάλη γενναιότητα για να τελειώσεις κάτι που έχει τέτοιο πάθος ή να τελειώσεις κάτι έτσι κι αλλιώς», είπε η Courteney, η οποία ήταν παντρεμένη από το 1999 ως το 2003 με τον David Arquette, με τον οποίο απέκτησε και την κόρη της Coco.

Η Courteney Cox μίλησε για τα fillers και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μεγαλώσει φυσικά

Η Cox γενικά έχει προτιμήσει τον δρόμο της αλήθειας και της ειλικρίνειας, τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το κοινό, ακόμα και σε ό,τι αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις:

Η 59χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος στην αλλαγή της εμφάνισής της, επειδή έκανε μόνο μία επέμβαση τη φορά, με αποτέλεσμα οι αλλοιώσεις του προσώπου της να μην της φαίνονται «ακραίες» και να οδηγείται έτσι σε ένα «ντόμινο» νέων παρεμβάσεων στο πρόσωπό της. Μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως όντως έδειχνε «περίεργη» με όλα αυτά που έκανε στο πρόσωπό της.

«Η μεγαλύτερη μου λύπη σχετικά με την ομορφιά είναι τα fillers. Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση να παραμείνεις νέος σε αυτόν τον κλάδο, που μόλις ξεκινήσεις γίνεται λίγο ντόμινο και συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.H ηθοποιός το 2017 αποφάσισε να αφαιρέσει τα fillers από το πρόσωπό της κι έτσι να αρχίσει να μεγαλώνει πιο φυσικά.