Την καριέρα ή τον Ben: Το δίλημμα της Ana de Armas δεν θα το ήθελε καμία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την καριέρα ή τον Ben: Το δίλημμα της Ana de Armas δεν θα το ήθελε καμία

Τι απόφαση θα πάρει;

Η καραντίνα δεν είχε αρνητικές επιπτώσεις σε όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Άλλοι χώρισαν, άλλοι παντρεύτηκαν, άλλοι έγιναν γονείς και άλλοι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους, έτσι ξαφνικά. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Ana de Armas και ο Ben Affleck, οι οποίοι άρχισαν να βγαίνουν λίγο πριν ξεσπάσει παγκοσμίως η πανδημία του κορονοϊού και μπούμε όλοι σε καραντίνα. Χμμ, τώρα που το σκεφτόμαστε μήπως όλα ξεκίνησαν από την απρόσμενη αυτή σχέση; Αστειευόμαστε και προχωράμε παρακάτω για να σου εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Αna de Armas και Ben Affleck είναι μαζί σχεδόν έξι μήνες τώρα κι έχουμε εκπλαγεί που ο ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα του προβλήματα και να διατηρήσει τη σχέση του με τη νεαρή ηθοποιό. Όλο αυτό το διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί, να περπατούν χέρι χέρι, να φιλιούνται παθιασμένα στη μέση του δρόμου και να αγκαλιάζονται όπου σταθούν και όπου βρεθούν και αυτό είναι μάλλον κάτι που έχει μια μικρή αρνητική επίπτωση στην επαγγελματική ζωή της Ana.

Η 32χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Daniel Craig, στην τελευταία ταινία του ως James Bond, με τίτλο No Time To Die. Η ταινία που θα έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο, λόγω του κορονοϊού αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για τον Νοέμβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες προτού βγει στους κινηματογράφους, θα υπάρξει μια red carpet πρεμιέρα, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν θέλουν η Ana να φέρει κάποιον πολύ δικό της άνθρωπο σε αυτή.

Αν ο Affleck συνοδεύσει την Ana στην πρεμιέρα της, αυτή θα είναι και η πρώτη τους επίσημη red carpet εμφάνιση. Και σύμφωνα με τη Sun οι ανώτεροι της ηθοποιού δεν θέλουν τίποτα να επισκιάσει την πρεμιέρα, κάτι θα συμβεί σίγουρα αν η Ana εμφανιστεί εκεί με τον αγαπημένο της. Αυτό βέβαια είναι κάπως άσχημο, τόσο για την Ana, που θα είναι μόνη σε μια σημαντική μέρα, όσο και για τον Ben Affleck που τον αποκλείουν από τη ζωή της με έναν τέτοιο τρόπο.