Ποιο MasterChef; Η Κατερίνα Λένη ποζάρει στον φακό πιο ανανεωμένη από ποτέ

Ποιο MasterChef; Η Κατερίνα Λένη ποζάρει στον φακό πιο ανανεωμένη από ποτέ

Ίσως η καλύτερη selfie της

Το φετινό MasterChef είχε να προσφέρει πλούσιο υλικό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το κοινό συντονίστηκε, γνωρίζοντας και από προηγούμενες χρονιές ότι σίγουρα θα υπάρχει υλικό να τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, και δεν απογοητεύτηκε. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε τόσο στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι, αφού το ριάλιτι έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να αναφέρεται μόνο στις ικανότητες των σεφ.

Βλέποντας το MasterChef, ξέρεις ότι θα δεις ίντριγκες μεταξύ των παικτών και, αν το σκεφτείς, δεν είναι καθόλου παράλογο, αφού με τόσους ανθρώπους κλεισμένους μαζί στο ίδιο σπίτι, είναι δύσκολο να υπάρχει πάντα η ομαλότερη και πιο εύκολη συνεννόηση. Κάθε επεισόδιο, λοιπόν, όλο και κάτι θα είχε σε αυτήν τη διάθεση.




Η Κατερίνα Λένη ήταν μία παίκτρια που σίγουρα θα πεις ότι ξεχώρισε. Γιατί πολύ απλά έλεγε ανοιχτά τη γνώμη της κι αυτό είναι κάτι που σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους όχι. Έτσι, οι κόντρες ήταν πολλές εντός παιχνιδιού και Twitter.

Από τότε που βγήκε από το ριάλιτι, βέβαια, κάθε φορά που τη βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι και πιο ξέγνοιαστη. Τώρα, δεν έχει να συναναστραφεί με ξένους ανθρώπους, παρά μόνο με δικούς της, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται να την έχει ανανεώσει. Το story που έκανε στο προφίλ της, πάντως, προς τα εκεί δείχνει, αφού η σεφ μοιάζει απίστευτα ανανεωμένη, φρέσκια και κούκλα.

Δες τη στη συνέχεια.