Ο Ben Affleck έχει βρει το κορίτσι των ονείρων του και ο έρωτας δεν κρύβεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Ben Affleck έχει βρει το κορίτσι των ονείρων του και ο έρωτας δεν κρύβεται

Δες τη φωτό τους στα social media

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο παρελθόν, το οποίο όμως όπως τόσα άλλα χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια έγγαμου βίου. Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν τις διαδικασίες του διαζυγίου από το 2016 περίπου (ίσως και το 2015) όταν κυκλοφόρησε πως εκείνος απάτησε τη Jennifer με τη νταντά των παιδιών του. Ωστόσο η Jennifer αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και στον γάμο τους δίνοντας μια παράταση ζωής σε όλο αυτό μέχρι και το 2018 που το ζευγάρι χώρισε οριστικά και αμετάκλητα.

Οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν επαφές και άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, ενώ τους τελευταίους μήνες ο Ben φαίνεται να είναι στην καλύτερη φάση του. Πέρασε πολλές φάσεις ο ηθοποιός, όμως βρήκε και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό και μαζί με αυτόν βρήκε και τον έρωτα στα μάτια της συμπρωταγωνίστριάς του Ana de Armas, με την οποία και είναι μαζί από τον Μάρτιο.

Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού και το lockdown φαίνεται έκανε καλό στο ζευγάρι αυτό, αφού δείχνουν να είναι πιο δεμένοι από κάθε άλλη φορά κα πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο διάσημος ηθοποιός δείχνει να περνά την καλύτερη του φάση, και αυτό το βλέπουμε και από τα post που κάθε τόσο ανεβάζει η Ana στο Instagram account της.

Ένα από αυτά είναι και η φωτογραφία που ανέβασε η 32χρονη ηθοποιός στο δικό της Instagram account με τον αγαπημένο της πια Ben. Σε ασπρόμαυρο φόντο και χαμογελαστοί και οι δύο πόζαραν στη selfie κάμερα της Ana και μας χάρισαν μία από τις πιο ωραίες τους κοινές φωτογραφίες στα social.