Η Κατερίνα Λένη όπως δεν την έχεις ξαναδεί με sexy, mini φόρεμα

Η Κατερίνα Λένη όπως δεν την έχεις ξαναδεί με sexy, mini φόρεμα

Δεν την είχες συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις.

Το MasterChef μπορεί να τελείωσε, όμως, μας άφησε χορτασμένους από νέα ονόματα και entries που δείχνουν να πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη φετινή σεζόν, πέρα από τους κλασικούς τσακωμούς, τις κόντρες και τις σπόντες, που αναμενόμενα ξέραμε ότι θα είχαμε, μας βρήκε κι ένα love story, αυτό μεταξύ της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου.

Ωστόσο, πριν η προσοχή μας πάει στο ειδύλλιο του παιχνιδιού, μία άλλη προσωπικότητα ήταν αυτή που κάθε θεατής περίμενε να δει στα επεισόδια του MasterChef, κι αυτή ήταν φυσικά η Κατερίνα Λένη.




Τη συγκεκριμένη παίκτρια είτε θα τη λάτρευες είτε δύσκολα θα μπορούσες να την παρακολουθείς. Πολλοί άνθρωποι το έχουν αυτό. Δεν υπάρχουν πιο ενδιάμεσες οδοί. Όπως και να ‘χει, όμως, το αποτέλεσμα ήταν ένα: Ατάκες, διαρκώς, και για πολλούς συμπαίκτες της.

Αφότου βγήκε από το παιχνίδι, δε σταμάτησε να έχει επαφή με το κοινό της. Ίσα ίσα. Τότε ήταν που άρχισε να έρχεται πιο κοντά τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Εκεί είναι που η σεφ αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, ανάμεσά τους και μία ασυνήθιστα sexy εμφάνιση, στην οποία φοράει ένα mini, κολλητό φόρεμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα της.

Δες το στη συνέχεια.