Σου έχουμε νέα για τον γόη ηθοποιό! Είναι ξανά single μετά από 6 χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
Σου έχουμε νέα για τον γόη ηθοποιό! Είναι ξανά single μετά από 6 χρόνια

Μετά τα φιλιά, ήρθε ο χωρισμός

Άτιμη καραντίνα λόγω covid 19 στις ΗΠΑ, τα τσάκισες ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Μην κοιτάς που στην Ελλάδα έχουμε ήλιο, θάλασσα, μάσκα και προφυλάξεις, στις ΗΠΑ παραμένουν σε καραντίνα, ακόμα και οι μεγάλοι σταρς.

Κι αν δεν το έχεις καταλάβει, η καραντίνα έχει χωρίσει μια σειρά ζευγαριών από τον Μάρτιο και μετά. Αυτόν τον χωρισμό, στα έξι ενώ κόντευαν τα επτά χρόνια σχέσης δεν τον περιμέναμε.

Εκείνος πενήντα, κι εκείνη πενήντα ετών επίσης, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014. Εκείνος διάσημος γόης του Hollywood, εκείνη μεσίτρια στο Μαλιμπού. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν. Ο πρώτος χωρισμός έγινε στα δύο χρόνια το 2016 αλλά το ζευγάρι τα ξαναβρήκε τον Ιούλιο του 2017 και μέχρι και στις αρχές Αυγούστου του 2020, ήταν αχώριστοι και μάλιστα ο φακός τους είχε πιάσει να ερωτοτροπούν στον δρόμο, φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες.Το περιοδικό People, επισημαίνει πως ο χωρισμός είναι μάλλον οριστικός ενώ και οι δύο μεριές προσπαθούν να τον διαχειριστούν με ωριμότητα:

«Το σφάλμα είναι δικό του, δεν μπορούσε να δεσμευτεί ολοκληρωτικά σε εκείνη και αποφάσισαν να μείνουν φίλοι», τόνισε πηγή στο περιοδικό.

Για ποιους μιλάμε;

DPG Network