Ο αδερφός της Middleton επέστρεψε στο Insta με έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του

Πατούλια Κατερίνα
Ο αδερφός της Middleton επέστρεψε στο Insta με έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του

O James έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη

Τον Οκτώβριο του 2019, ο μικρότερος αδερφός της Kate Middleton, James Middleton, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Alize Thevenet, με την οποία διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους 15 μήνες.

Λίγο αργότερα ο covid19 χτύπησε τον πλανήτη ολόκληρο και την Βρετανία και ο James όπως και εμείς κλείστηκε στο σπίτι. Όλα αυτά μέχρι χτες, μιας και ο James αποφάσισε να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στην αγαπημένη του.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της Kate, εκείνος και η αγαπημένη του είχαν πολύ καιρό να βγουν ραντεβού, οπότε εκείνος άδραξε την ευκαιρία, διοργάνωσε ένα picnic ραντεβού με κουβερτούλα, με λουλούδια και με τα σκυλάκια του ζευγαριού μαζί στην βόλτα.

Κι όχι μόνο, ο Middleton χάρισε και ένα πανάκριβο κολιέ στην αγαπημένη του, τονίζοντας πως έψαχνε κάτι ξεχωριστό και μας ενημέρωσε πως μέρος των εσόδων από την αγορά αυτή πηγαίνει απευθείας στην οργάνωση Save the Children και στις ανάγκες που έχει αυτή τη στιγμή εξαιτίας της πανδημίας.

Ο James είχε και στο παρελθόν αποκαλύψει την πίεση που ένιωθε ως αδερφός της συζύγου του μελλοντικού βασιλιά αλλά δεν έκρυψε πως πάντα χαιρόταν για την αδερφή του. Τόσο μάλιστα που το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του, μοιάζει πολύ με εκείνο που έδωσε ο William στην Kate!

Δες τις φωτογραφίες από το ραντεβού παρακάτω