O Ben Affleck έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ana de Armas

Πατούλια Κατερίνα
O Ben Affleck έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ana de Armas

Το επόμενο βήμα για τον Ben

Αν θυμάσαι πριν δύο χρόνια, Αύγουστος ήταν, η Jennifer Garner οδηγούσε τον Ben Affleck σε κακή κατάσταση στο κέντρο αποτοξίνωσης. Δύο χρόνια αργότερα, ο 48χρονος ηθοποιός φέρεται να έχει ξεπεράσει τις εξαρτήσεις και να είναι καλύτερα από ποτέ στο πλευρό της 32χρονης ηθοποιού Ana de Armas.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγή του περιβάλλοντός του, ο Affleck όχι μόνο είναι ευτυχισμένος μαζί με την Ana αλλά έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τον ηθοποιό να μεταφέρει μεγάλες βαλίτσες ενώ το περιοδικό People εντόπισε και την Armas με μεγάλες τσάντες έξω από το σπίτι του Affleck στην Καλιφόρνια.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η Ana είναι ενθουσιασμένη που θα μείνει επίσημα με τον Ben ενώ φίλος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως ο ένας νοιάζεται πολύ για τον άλλο και δουλεύουν την ισορροπία στη σχέση τους.

Η Ana άλλωστε λατρεύει την οικογένεια του Ben, παίζει με τα παιδιά του, ενώ φήμες θέλουν τον Affleck να χτίζει νέο σπίτι για εκείνον και την Ana του.



Η Ana πάντως φαίνεται να τα πηγαίνει καλά και με την Jennifer Garner, την μητέρα των παιδιών του Affleck, στην οποία μάλιστα ο φακός την έχει συλλάβει να παραδίδει τα παιδιά του ζευγαριού μετά από βόλτα.