Η Jlo έφερε τα παιδιά και τη μαμά της στην δουλειά και εντυπωσιάζει ξανά

Πατούλια Κατερίνα
Η Jlo έφερε τα παιδιά και τη μαμά της στην δουλειά και εντυπωσιάζει ξανά

Οικογενειακή υπόθεση η δουλειά για την Jlo

Η οικογένεια είναι το παν για την Jennifer Lopez και αυτό το δείχνει καθημερινά. Καθώς τα παιδιά της έχουν πια φτάσει 12 ετών, η 50χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, performer και Influencer, φρόντισε στην πρόσφατη καμπάνια για την Coach να έχει μαζί της την μαμά της Guadalupe Lopez και τα δίδυμα παιδιά της Emme και Max Muñiz, από τον γάμο της με τον πρώην της Marc Anthony.

Στην καμπάνια αυτή ενώνονται εξαιρετικά οι τρεις γενιές της οικογένειας που φροντίζουν να δειπνούν μαζί γύρω από ένα φανταστικό σκηνικό. Η Emme Και ο Max ποζάρουν με δερμάτινα jackets και η η Lopez αναρωτιέται στο βίντεο που κυκλοφορεί:

«Με τι μοιάζει μια μοντέρνα οικογένεια, Δεν υπάρχει ένας ορισμός, δεν είναι θέμα τελειότητας, είναι θέμα αποδοχής, όπου όλοι μπορούν να είναι αυθεντικοί».



Πάντως, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Jlo δεν έκρυψε την στεναχώρια της για ένα άλλο εγχείρημα επιχειρηματικό φυσικά που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από έξι μήνες προσπάθειας με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez.

Η Jennifer επιθυμούσε αυτή τη φορά να αγοράσει μια ομάδα, εκείνη των Mets του μπέιζμπολ ενώ Λόπεζ και Άλεξ είχαν πρόθεση να διαθέσουν 300 εκατομμύρια στην ομάδα και πως πολύς κόσμος, λατινικής καταγωγής θα έρθει κοντά σε ένα άθλημα λευκών κυρίως.

Η Jlo εξήγησε με στόρι και σταθερό ποστ τους λόγους που την ανάγκασαν να αποσύρει την προσφορά της. Δες την παρακάτω gallery.