Αδερφός Kate Middleton: Οι διακοπές με τη σύντροφό του και η αποκάλυψη

Αδερφός Kate Middleton: Οι διακοπές με τη σύντροφό του και η αποκάλυψη

Αυτό μάλλον δεν το περίμενες.

Όταν μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, είναι πολύ δύσκολο να μη μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, όχι μόνο αυτό, αλλά το πιο πιθανό είναι τα φλας της δημοσιότητας να μη σε αφήνουν στην ησυχία σου. Να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία και μόνο λήψη για να δείξουν στον κόσμο.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Kate Middleton με το που πρωτομαθεύτηκε η σχέση της με τον πρίγκιπα William. Οι παπαράτσι είχαν πάθει παροξυσμό μαζί της -αντίστοιχο με αυτόν που συμβαίνει τώρα με τη Meghan- και δεν την άφηναν ούτε λεπτό στην ησυχία της αν συνειδητοποιούσαν ότι μπορούσαν με κάποιον τρόπο να την πετύχουν σε εξωτερικό χώρο.

Μπορεί πια να φαίνεται ότι το έχει συνηθίσει, ωστόσο, αυτό έχει επέκταση στην ευρύτερη οικογένειά της. Ο περισσότερος κόσμος ξέρει την αδερφή της, Pippa, και πλέον έχει αρχίσει να μαθαίνει και τον αδερφό της, James.




Εκείνος είναι αρραβωνιασμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Alizée Thevenet, την οποία υπεραγαπά. Τόσο που ενίοτε κάνει αναρτήσεις αφιερωμένες σε εκείνη, όπως αυτή που έκανε πρόσφατα. Οι δυο τους φωτογραφίζονται στις διακοπές τους στην Ιταλία σε μία σειρά από υπέροχες λήψεις, αλλά το βλέμμα πάει αλλού: Στο κείμενο που γράφει και στην αποκάλυψη που κάνει, λέγοντας ότι έχουν προσπαθήσει να παντρευτούν δύο φορές.

«Πάει ένας χρόνος που ζήτησα από την Alizee να με παντρευτεί. Τι χρόνος ήταν αυτός! Δύο σπίτια, lockdown, δύο απόπειρες για γάμο» και συνεχίζει «αλλά το καλύτερο σημείο ήταν ότι μπορώ να το μοιραστώ μαζί σου @alizeethevenet και ανυπομονώ να ζήσω ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Καταφέραμε να δραπετεύσουμε στην Ιταλία για μία γρήγορη βουτιά στη θάλασσα, πολλά μακαρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ξανά τον κόσμο»