Το ταξίδι μέλιτος του αδερφού της Kate Middleton παρά την ακύρωση του γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Το ταξίδι μέλιτος του αδερφού της Kate Middleton παρά την ακύρωση του γάμου

Μετά από δύο ακυρώσεις, ο James δεν το βάζει κάτω

Στην οικογένεια Middleton οι γάμοι για τα κορίτσια αποδείχτηκαν εύκολη υπόθεση, σε σχέση με τον γάμο του αγοριού της οικογένειας James Middleton.

Βλέπεις, η Kate παντρεύτηκε τον William με δόξα και τιμή το 2011, η Pippa ντύθηκε νυφούλα το 2017 και όλα τα φώτα είχαν πέσει στον αδερφό των Middleton, στον 33χρονο σήμερα James.

Ο μικρότερος αδερφός της Kate, είχε σκοπό να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, εδώ και ένα χρόνο Alizee Thevenet, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε όχι μία αλλά δύο φορές λόγω covid19.

Η πρώτη ακύρωση είχε γίνει πριν πέντε μήνες ενώ ο γάμος ακυρώθηκε εκ νέου πριν λίγες ημέρες και ήταν ο James εκείνος που έκανε την δυσάρεστη ανακοίνωση.

Βέβαια, επειδή ο γάμος δεν έλαβε χώρα, αυτό δεν σημαίνει πως έπρεπε να ακυρωθεί και το ταξίδι του μέλιτος.

Ο James αποκάλυψε πως παρέα με την αγαπημένη του επισκέφτηκαν την Σικελία και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης.



«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ζήτησα στην Alizee να με παντρευτεί. Και τι χρονιά. Δύο σπίτια, μια καραντίνα, δύο προσπάθειες να παντρευτούμε, πολλά κουταβάκια, μια καινούργια εταιρία, ένα μούσι αλλά το καλύτερο όλων είναι πως μοιράζομαι όλα αυτά μαζί σου Alizee και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Καταφέραμε να αποδράσουμε στην Ιταλία για ένα ταξίδι στη θάλασσα, πολλά ζυμαρικά και τώρα μπορούμε να βγούμε στον κόσμο ξανά.

Πρόσφατα πάντως είχαμε την ευκαιρία να δούμε την αδερφή του Pippa σε μια τρυφερή μαμαδίστικη στιγμή, να περπατά στον δρόμο παρέα με τον γιο της Arthur.