Το Παλάτι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη που περιμέναμε με ενθουσιασμό

Πατούλια Κατερίνα
Το Παλάτι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη που περιμέναμε με ενθουσιασμό

Η ανακοίνωση από το Παλάτι επιβεβαιώνει τα ευχάριστα νέα

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη αυτή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και έναν χρόνο. Τα στοιχήματα ήταν σίγουρα πως μέσα στο 2020 θα έχουμε ανακοίνωση ευχάριστων νέων και τελικά ήρθε η στιγμή για να γίνει μαμά μια αγαπημένη μας πριγκίπισσα.

Ο λογαριασμός του Παλατιού στο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. Λίγο πριν γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο γάμου της με τον καλό της Jack Brooksbank, η 30χρονη πριγκίπισσα Ευγενία ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Το μήνυμα γράφει χαρακτηριστικά:

«Η Αυτού Υψηλότητα πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021».



Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. H εγκυμοσύνη της Ευγενίας εξηγεί και το γιατί ο φακός συνέλαβε πρόσφατα τη νιόπαντρη αδερφή της Βεατρίκη σε κατάστημα με βρεφικά είδη.

Η Ευγενία δημοσίευσε και η ίδια μια γλυκιά φωτογραφία κρατώντας δύο βρεφικά παντοφλάκια στα δάχτυλά της κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Jack κι εγώ περιμένουμε παιδί στις αρχές του 2021».

Η Ευγενία, απέφυγε να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλιά αλλά έχουμε καιρό να την θαυμάσουμε.

Πάντως και η Ελισάβετ, η οποία λατρεύει τόσο την Ευγενία όσο και την Βεατρίκη δηλώνει ενθουσιασμένη με τα νέα όπως και ο δούκας του Ενδιβούργου σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι.

Και οι γονείς της πριγκίπισσας, πρίγκιπας Andrew και Sarah Ferguson αλλά και οι γονείς του Jack, είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν παππούδες και γιαγιάδες.