GNTM 3: Και 4ο ζευγάρι στο reality; Τι λέει ο σύντροφος της παίκτριας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Και 4ο ζευγάρι στο reality; Τι λέει ο σύντροφος της παίκτριας

Γεννήθηκε ακόμη ένας έρωτας;

Το Greece’s Next Top Model φέτος έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας, και αυτό επειδή στο σπίτι και στις δοκιμασίες αποχώρησης εκτός από κορίτσια, υπάρχουν και αγόρια και ο ανταγωνισμός είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής πάντως τα αγόρια δείχνουν να τα πηγαίνουν άψογα, αφού έχει αποχωρήσει μόνο ένα από τον διαγωνισμό, ενώ τα κορίτσια είναι πλέον μόλις πέντε.

Ωστόσο, βλέπουμε πως έχουν δημιουργηθεί και αρκετά ειδύλλια, κάτι απολύτως λογικό όταν είσαι 24/24ωρο σε ένα σπίτι με κάποιον και κάνετε τα πάντα μαζί. Με την προϋπόθεση πάντα πως είσαι και ελεύθερος/η. Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε ήδη τρία «ζευγάρια» και αυτά είναι: ο Σήφης με τη Μαρινέλλα, η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο και το πιο πρόσφατο ο Edward με τη Ρασέλ.

Φυσικά όμως δεν σταματάμε εκεί, αφού μετά το επεισόδιο της Τρίτης και όσα παρακολουθήσαμε, φαίνεται πως έχουμε ακόμη ένα ειδύλλιο που δημιουργείται σιγά σιγά. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Αντρέα με τη Λία. Δεν ξέρουμε όμως ακόμη κατά πόσο αυτό είναι ένα φλερτ, μιας και η Λία εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με τον Χρήστο.

Και ο Χρήστος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου «Ευτυχείτε» για τις τις φήμες που θέλουν τη Λία ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο. «Ο κόσμος επηρεάζεται πάρα πολύ από κάποια πράγματα και από το πώς γίνεται το μοντάζ. Εκφράζουν τις απόψεις τους πάνω σε αυτό που βλέπουμε. Μπορεί και ο δημοσιογράφος να μην ήξερε καν ότι η Λία έχει σχέση ή ότι π.χ. ο Ανδρέας μπορεί να έχει σχέση. Εντάξει για να πουλήσει κιόλας, ανεβάζει ο καθένας αυτό που θέλει.

Είναι λίγο αβάσιμο όλο αυτό. Αν δείτε κάποια επεισόδια, η Λία έχει κάποιες φωτογραφίες δικές μου, φοράει δικά μου ρούχα. Αν έχεις λίγο κριτική σκέψη, καταλαβαίνεις ότι το λένε αυτό για να πουλήσουν. Δεν με ενόχλησαν όλα αυτά, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό. Απλά ο καθένας το χρησιμοποιεί για το δικός του όφελος. Ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου, δεν με απασχολεί τι όφελος έχει ο καθένας».

Τάδε έφη Χρήστος, και νομίζουμε πως η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική για το τι βλέπουμε. Άκου όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.