«Για μας εσύ είσαι ο νικητής» έγραψαν στην πρώτη ανάρτηση του Γκέντσογλου μετά το Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Για μας εσύ είσαι ο νικητής» έγραψαν στην πρώτη ανάρτηση του Γκέντσογλου μετά το Survivor

Μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν φανταστεί τον Σάββα Γκέντσογλου στον τελικό του Survivor. Ο τραυματισμός του όμως, αποδείχθηκε πιο σοβαρός.

Αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε έναν παίκτη που δεν απασχόλησε ποτέ με ίντριγκες ή βαρύγδουπες δηλώσεις το ριάλιτι επιβίωσης που λέγεται Survivor, αλλά παρ' όλα αυτά αγαπήθηκε από όλους για τον χαρακτήρα του και τις «σοφές» του παρεμβάσεις, τότε σίγουρα αυτός είναι ο Σάββας Γκέντσογλου.

O 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 23 Απριλίου, αφού ο τραυματισμός που είχε στο χέρι του τελικά ήταν πιο σοβαρός και μάλιστα, ίσως χρειαστεί και επέμβαση.

O Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor και θέλει νικητή τον Γκιουλέκα: Τα επικά σχόλια του κοινού

Ο ίδιος, όπως και η Ασημίνα είχαν κάτσει αρκετό καιρό εκτός στίβων μάχης, μέχρι να είναι σε θέση να μπορούν να αγωνιστούν ξανά. Σε αντίθεση με την παίκτρια των Διασήμων, ωστόσο που με δική της ευθύνη πότε παίζει και πότε όχι, ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισε ύστερα και από τις συμβουλές του γιατρού να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάββα Γκέτσογλου μετά την αποχώρησή του και η αγάπη του κόσμου

Ο Σάββας Γκέντσογλου λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram ευχαριστώντας τους συντελεστές του ριάλιτι αλλά και τους παίκτες και των δύο ομάδων για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειριες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες! @giorgoslianoss you are the best» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/C6MTRELoE--/

Η ανάρτησή του γέμισε από σχόλια αγάπης με πολλούς να λένε πως εκείνος ήταν ο πραγματικός νικητής, παρότι χρειάστηκε να αποχωρήσει. Πολλοί είχαν μάλιστα, φανταστεί τον τελικό με εκείνον και την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία όσο ήταν στην ίδια ομάδα πέρα από φίλοι ήταν και πολύ δυνατοί σαν ζευγάρι στους στίβους μάχης, μέχρι εκείνος να τραυματιστεί.

Από πρώην survivors πάντως, η Έλενα Αμανατίδου και ο James Καφετζής ήταν οι μόνοι που έδειξαν - μέχρι στιγμής - την αγάπη τους στον Σάββα.

Ειδικά ο James, ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγες μέρες νωρίτερα - επίσης οικειοθελώς - για να είναι με τον μπαμπά και την οικογένειά του, δεν γινόταν να μην δείξει την «αγάπη» του στον Σάββα, μετά τα όσα είπε για εκείνον και τον Αλέξη Παππά.

Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ενδεχομένως να μην είχα γνωριστεί ποτέ με κάποιους. Η Κατερίνα, ο Αλέξης, η Σταυρούλα, ο James...γενικά όλα τα παιδιά. Κι ακόμη ένα μάθημα που πήρα σε αυτό το παιχνίδι - τώρα που είπα για τον Αλέξη και τον James - είναι πως πολλές φορές, δυστυχώς, κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς καν να τους γνωρίζουμε, χωρίς καν να ξέρουμε τι έχει γίνει. Έτσι κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος στην Ελλάδα από το Survivor του 2021 είχα την εντύπωση πως ο Παππάς είναι ο κακός της υπόθεσης κι ο James ο πονηρός. Πραγματικά, γνωρίζοντας τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση, είναι δύο καταπληκτικά παιδιά και χάρηκα πραγματικά πάρα πολύ που τους γνώρισα και τους έζησα γι' αυτό το διάστημα. Αυτό που μου δίδαξε όλο αυτό είναι ότι δεν θα κρίνω ποτέ ξανά κανέναν μέχρι να τον γνωρίσω.

Η αλήθεια είναι πως ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε, όπως ακριβώς περιμέναμε και όπως του άξιζε. Δεν εξαφανίστηκε για παράδειγμα εν μία νυκτί από το παιχνίδι, αλλά είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να πει και δυο λόγια και σκέψεις που είχε σχετικά με την συμμετοχή του. Κάτι το οποίο δεν είδαμε να συμβαίνει με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές φέτος στο παιχνίδι και το κοινό έμαθε για την αποχώρησή του λίγο πριν την έναρξη ενός αγωνίσματος από τον Γιώργο Λιανό.

Ο πρωταγωνιστής στη ζωή του Γκέντσογλου είναι ο γιος του

Βλέποντας κανείς το προφίλ του πρώην ποδοσφαιριστή στο Instagram σίγουρα ένα πράγμα μπορεί να προσέξει κι αυτό δεν είναι άλλο από τον γιο του. Ο Σάββας Γκέντσογλου από τις 7 αναρτήσεις που έχει κάνει, οι 3 (2 φωτογραφίες και 1 βίντεο) είναι με τον γιο που απέκτησε με την Αγγελική Ηλιάδη το 2014, τον Βασίλη.

Ο ίδιος και η γνωστή τραγουδίστρια υπήρξαν ζευγάρι από το 2013 μέχρι το 2018, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μιας και ο γιος τους είναι η προτεραιότητά τους.