James Middleton:Ποζάρει με την αρραβωνιαστικιά του & δεν τους χορταίνουμε

James Middleton:Ποζάρει με την αρραβωνιαστικιά του & δεν τους χορταίνουμε

Πόσο ευτυχισμένοι δείχνουν

Μπορεί το 2011 στον γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, η Pippa Middleton να έκλεψε την παράσταση με αυτό που φορούσε, όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο πόσο όμορφος είναι ο αδερφός της δούκισσας του Cambridge. Ο James Middleton είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας και αρκετά χαμηλών τόνων. Βρίσκεται μόλις έναν χρόνο και κάτι στο Instagram και παρ’ όλα αυτά οι αναρτήσεις του και οι εμφανίσεις του είναι μετρημένες και ελάχιστες.

Ο αδερφός της Kate πριν από περίπου έναν χρόνο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Alizee Thevenet, όμως ο κορονοϊός είχε εντελώς διαφορετικά πλάνα για το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμη να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και παρά το lockdown της άνοιξης το ζευγάρι κατάφερε μόλις άνοιξαν όλα να ταξιδέψει για λίγες ημέρες στη Σικελία και να μας χαρίσει από το σκάφος τους μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Βέβαια οι πιο ωραίες είναι αυτές που ανέβασε ο James πριν ένα εικοσιτετράωρο περίπου, και τον δείχνει μαζί με την αγαπημένη του στο Highlands στη Σκοτία να κάνουν πεζοπορία. Το τοπίο και η φύση που βλέπουμε μας ταξιδεύει, και αλήθεια θεωρούμε πως αυτή ήταν μια από τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους.

Δεν τους βλέπουμε γενικά πολύ συχνά και γι’ αυτό κάθε τους φωτογραφία πάντα μας αφήνει άφωνες. Είναι πράγματι ταιριαστό ζευγάρι. Ελπίζουμε να καταφέρουν να παντρευτούν σύντομα.