Όλοι συζητάνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan Trainor και υπάρχει λόγος

Όλοι συζητάνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan Trainor και υπάρχει λόγος

Η τραγουδίστρια έκανε μία αξιολάτρευτη, εορταστική εμφάνιση. 

Είναι γνωστή πρακτική των διάσημων της παγκόσμιας showbiz να μην αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη τους μέχρι να φτάσουν ακόμα και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τους. Μπορεί να θέλουν να κρατήσουν αυτό το κομμάτι της προσωπικής τους ζωής καθαρά προσωπικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να μπορούν να απολαύσουν και κάποιες στιγμές μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους. Κάποιοι άλλοι, πάλι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν την ανακοίνωση από τα πρώτα κιόλας στάδια.

Σήμερα, για παράδειγμα, όλοι συζητάνε μία συγκεκριμένη και πολύ γνωστή τραγουδίστρια για αυτόν ακριβώς τον λόγο: για την εγκυμοσύνη της. Η συγκεκριμένη σταρ δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Rockefeller, αλλά τραγούδησε από μακριά στους θεατές. Μέσα σε όλο αυτό το γιορτινό κλίμα, τα βλέμματα στράφηκαν στο baby bump που εντόπισαν.

https://www.instagram.com/p/CIUPF95nYus


Ο λόγος για τη Meghan Trainor. Η τραγουδίστρια φόρεσε για την περίσταση ένα σμαραγδί jumpsuit, το οποίο είχε και έναν τεράστιο φιόγκο στο κέντρο. Ακόμα κι έτσι, όμως, πλέον η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι ορατή και το θέαμα ήταν απλά αξιολάτρευτο.

Με έναν τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι το θέαμα έκανε το χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό κλίμα της εποχής πιο «ζεστό» και η αλήθεια είναι ότι ειδικά φέτος εκτιμάμε τα όμορφα νέα λίγο περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως.