Άλλο ένα μωρό στην καραντίνα! Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μανούλα

Άλλο ένα μωρό στην καραντίνα! Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μανούλα

Έκανε την αποκάλυψη την ώρα την εμφάνισής της σε εκπομπή.

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι είτε θα φέρει το ζευγάρι πιο κοντά είτε θα το κάνει να χωρίσει. Ή, τουλάχιστον, αυτό λέγεται όλο αυτό το διάστημα. Ομολογουμένως, το να περνάς τόσες ώρες με κάποιον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για όλους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλη αυτή η κατάσταση, όσον αφορά στα ζευγάρια, αποτελεί και κάτι σαν τεστ.

Ήδη από την πρώτη καραντίνα έχουμε ακούσει για διάσημα ονόματα που περιμένουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με την άφιξη ενός μωρού. Και σε αυτά έρχεται να προστεθεί μία ηθοποιός που έχεις αγαπήσει μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Parks and Recreation.

Ο λόγος για την Jenny Slate και τον αρραβωνιαστικό της, Ben Shattuck. Η σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Seth Meyers και αποκάλυψε, μάλιστα, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Θα σου πω, την πρώτη μέρα του lockdown, είχαμε μία πολύ ρομαντική βραδιά μαζί, με τον πολύ γλυκό μου αρραβωνιαστικό. Και, μετά, έκανα ό,τι έκαναν κι όλοι οι άλλοι. Κάθισα και έψησα πολύ ψωμί. Αλλά, θέλω να πω ότι μάλλον έψησα υπερβολικά πολύ ψωμί ή έφαγα υπερβολικά πολύ ψωμί. Πες μου εσύ, Seth»