Στο νοσοκομείο βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια την παραμονή των Χριστουγέννων

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια την παραμονή των Χριστουγέννων

Τι της συνέβη;

Στα 32 της η διάσημη τραγουδίστρια βίωσε μία πολύ άσχημη και δύσκολη περίοδο για την υγεία της την παραμονή των Χριστουγέννων. Η νεαρή star αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε με τη νόσο Meniere και μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία της. «Ξύπνησα και ένιωθα πως είμαι εντελώς κουφή από το δεξί μου αυτί, και δεν μπορούσα να περπατήσω σε ευθεία γραμμή».

Είπε η Jessie J, όταν αποκάλυψε στους fans της στο Instagram τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε. Η νόσος Meniere ή αλλιώς ενδολεμφικός ύδρωπας είναι μια ιδιοπαθής νόσος του έσω ωτός που χαρακτηρίζεται από επεισόδια ιλίγγου, κυμαινόμενης απώλειας της ακοής, εμβοές και αίσθημα πληρότητας. Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίζει κάποιος είναι τα ακόλουθα: Μονόπλευρη κυμαινόμενη νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, ίλιγγος που διαρκεί από λεπτά έως ώρες, διαρκείς ή διαλείπουσες εμβοές που τυπικά αυξάνονται σε ένταση πριν ή κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αίσθημα πληρότητος ωτός.

Το οξύ επεισόδιο επίσης σχετίζεται με ναυτία και έμετο και μετά το επεισόδιο οι ασθενείς αισθάνονται εξουθενωμένοι για αρκετές ημέρες.

«Βασικά είπαν ότι είχα το σύνδρομο Meniere», συνέχισε η Jessie. «Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτό και στην πραγματικότητα είχα πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου δώσουν υπέροχες συμβουλές. Τώρα είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να τραγουδήσω και να το αντέξω».

Η Jessie πήγε στο νοσοκομείο όπου της είχε συνταγογραφηθεί κάποιο φάρμακο και στάλθηκε στο σπίτι. Οι γιατροί της είπαν επίσης να ξεκουραστεί στο σπίτι. Τα υπόλοιπα αποδείχτηκαν δύσκολα για την 32χρονη στην αρχή, όπου είχε ακόμα πόνο στο αυτί της.

«Παρακολουθώ τώρα το Queens Gambit με το δάχτυλό μου στο αυτί μου. Έχω δει το πρώτο επεισόδιο 4 φορές επειδή δεν εστιάζω και το αυτί μου ακούγεται σαν κάποιος να σέρνεται και να ανοίγει ένα στεγνωτήρα μαλλιών», έγραψε η Jessie σε άλλη ανάρτηση στο Instagram. «Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, είναι αυτό που είναι. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την υγεία μου. Αλλά είμαι χαρούμενη που πήγα νωρίς και κατάλαβαν αυτό που ήταν πραγματικά γρήγορα και έβαλα το σωστό φάρμακο, έτσι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα», συνέχισε η Jessie.

Δες παρακάτω στη gallery το post που έκανε στο Instagram.