Η νέα κίνηση της Kim που μαρτυρά πως το διαζύγιο με τον Kanye West είναι κοντά

Η νέα κίνηση της Kim που μαρτυρά πως το διαζύγιο με τον Kanye West είναι κοντά

Ιδού η φωτογραφία που το μαρτυρά

Ήταν Τετάρτη 6 Ιανουαρίου όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν. Μία εβδομάδα μετά οι φήμες όχι απλά δεν αποσύρονται, αλλά γίνονται όλο και πιο έντονες, αφού η reality star εκτός του ότι έχει προσλάβει μια διάσημη δικηγόρο για να το αναλάβει, ανέβασε και μια φωτογραφία που μας μαρτυρά τη «σοβαρότητα» της κατάστασης μεταξύ τους.

Μπορεί εχθές να μάθαμε πως ακριβώς θα μοιραστεί η περιουσία του διάσημου ζευγαριού, αυτό όμως που δεν παρατηρήσαμε στις νέες φωτογραφίες της Kim Kardashian με το λανσάρισμα των νέων προϊόντων Skims, είναι πως από το χέρι της έλειπε το δαχτυλίδι του γάμου της.

Η Kim Kardashian ήταν χωρίς το γαμήλιο δαχτυλίδι της σε πολλές αναρτήσεις στο Instagram στις 11 Ιανουαρίου, που έδειχναν τη 40χρονη star, να επιδεικνύει το νέο καλσόν του brand της. Οι θαυμαστές παρατήρησαν γρήγορα ότι το αριστερό χέρι της Kim, ειδικά το συγκεκριμένο δάχτυλο, «έχασε» το τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο (αξίας 2 εκ.δολαρίων) από τον άντρα της Kanye West. Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν ένιωσαν έκπληξη όταν είδαν το γυμνό της δάχτυλο, καθώς το ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο των επικείμενων φημών διαζυγίου.

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα (και είναι μόνο 13 Ιανουαρίου) που η Kim δεν φορά το γαμήλιο δαχτυλίδι της σε δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων. Στις 5 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε ξανά χωρίς δαχτυλίδια ενώ διαφήμιζε ένα σετ καφέ εσωρούχων από τη νέα σειρά Body Basics της SKIMS. Πριν από αυτό, η Kim δεν φορούσε ξανά το δαχτυλίδι της ενώ γιόρταζε την παραμονή των Χριστουγέννων στην αδελφή της Kourtney Kardashian με τα τέσσερα παιδιά της - North, Saint, Chicago και Psalm, και την υπόλοιπη οικογένεια KarJenner.


https://www.instagram.com/p/CJ6ZszpHruQ

Την τελευταία φορά που οι θαυμαστές είδαν την Kim να φοράει το γαμήλιο δαχτυλίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, όταν διαφήμιζε το SKIMS Backless Shapewear.


https://www.instagram.com/p/CIyTE2FASl7

Όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου αυτό σημαίνει πολλά και όχι θετικά πράγματα.