Γνωστός ηθοποιός μιλάει για την μάχη με τον καρκίνο και τα νέα είναι ενθαρρυντικά

Γνωστός ηθοποιός μιλάει για την μάχη με τον καρκίνο και τα νέα είναι ενθαρρυντικά

Το 2021 ξεκινά με καλούς οιωνούς.

Ήταν τέλη Οκτωβρίου όταν μάθαμε πως ο διάσημος ηθοποιός διαγνώστηκε με λέμφωμα, έναν καρκίνο του λεμφικού συστήματος. Ο ίδιος ο σταρ αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη στο Instagram και στο Twitter, αφήνοντας το κοινό του σοκαρισμένο να του στέλνει ευχές και να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά.

Και το 2021 αντάμειψε τις προσπάθειες του ηθοποιού να το παλέψει και τις ευχές που έστειλαν fans. Ο 71χρονος ηθοποιός έκανε ένα update για την πορεία της υγείας του και ήταν απίστευτα θετικό και ενθαρρυντικό. Ο Οσκαρικός ηθοποιός μοιράστηκε μια ενημέρωση με τους θαυμαστές σχετικά με τη διάγνωση του λεμφώματος, αποκαλύπτοντας ότι ο όγκος του «συρρικνώθηκε δραστικά» εν μέσω συνεχιζόμενης θεραπείας.

«6 Ιανουαρίου πήγα για αξονική τομογραφία για να δω αν η θεραπεία μου συρρικνώνει τον όγκο μου. Αποδεικνύεται ότι λειτουργεί όμορφα», έγραψε ο Jeff στον ιστότοπό του. «Το πράγμα έχει συρρικνωθεί δραστικά. Επιστρέφω σπίτι με τα νέα».

Τάδε έφη ο Jeff Bridges και χαιρόμαστε απίστευτα που ακούσαμε μία τόσο σπουδαία και θετική είδηση. Και σίγουρα δεν ευθύνεται η νέα χρονιά για την όμορφη είδηση, αλλά αν σκεφτείς πόσα περάσαμε και ακούσαμε μέσα στο 2020, ίσως και να έχει λίγη σημασία τελικά και ο αριθμός.

Ελπίζουμε στην πορεία να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά.