Ακόμη μια διάσημη ηθοποιός νοσεί με Covid και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ακόμη μια διάσημη ηθοποιός νοσεί με Covid και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η έκπληξη που της έκαναν τα παιδιά της.

Αν νόμιζες πως με το που θα αλλάζαμε χρονιά και θα έφευγε το 2020 ο κορονοϊός θα εξαφανιζόταν με κάποιον μαγικό τρόπο έκανες λάθος. Μπορεί όλοι αυτό να σκεφτόμασταν και να θέλαμε, όμως όπως αντιλαμβάνεσαι δεν ήταν και δεν είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο. Τη χρονιά που περάσαμε τα πράγματα ήταν δύσκολα, αρκετοί ήταν οι celebrities Έλληνες και ξένοι που νόσησαν με covid με πρώτους τον Tom Hanks και τη Rita Wilson.

Κι ενώ η λίστα έχει αρκετούς celebs οι οποίοι έχουν πια αναρρώσει, προστέθηκε ακόμη μία διάσημη ηθοποιός, η οποία έκανε την ανακοίνωση μέσα από το Instagram account της. Η 43χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία φορά μάσκα και φιλάει τα κεφάλια των παιδιών της.

«Είμαι τόσο ιδιαίτερος και ντροπαλός άνθρωπος και συνήθως δεν μοιράζομαι τέτοια πράγματα, αλλά αυτό είναι μεγάλο και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, να μοιραστούμε πληροφορίες, να συλλέξουμε γεγονότα και να ευαισθητοποιηθούμε και κυρίως να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της η ηθοποιός και συνέχισε:

«Έκανα τεστ και βγήκα θετική στον κορονοϊό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σκατά! Τα είχα καταφέρει όλο το 2020 διατηρώντας τον εαυτό μου και την οικογένειά μου ασφαλή. Έκανα ό, τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου, ακολουθώντας τους κανόνες για να προστατεύσω και τους άλλους και ξαφνικά το πρωί της τελευταίας ημέρας του 2020 ... boom... με πήρε από κάτω. Έρχεται γρήγορα, όπως μια ατμομηχανή. Άουτς. Με αυτό συναισθήματα φόβου, ντροπής και ενοχής στροβιλίζονται μέσα σου, από ποιον θα μπορούσες να το έχεις πάρει και από ποιον θα μπορούσες να έχεις μολύνει ... Τρομακτικό».

Μετά από λεπτομερή ανάλυση στα συμπτώματα που αντιμετώπισε, η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ενώ ήταν μακριά από τα δύο μικρότερα παιδιά της, τη Lula και τον Sailor, εκείνα έκαναν κάτι πολύ γλυκό για να κρατήσουν την διάθεση και την αισιοδοξία της ψηλά.

«Μου έλειψαν πολύ τα μωρά μου, αλλά επισκέφτηκαν το παράθυρό μου και μου τηλεφώνησαν για να τα βλέπω να παίζουν έξω. Ένα τέτοιο δώρο... », έγραψε. «Έστελναν μικρά μηνύματα και σχέδια κάτω από την πόρτα μου. Υπενθυμίσεις για το τι υπάρχει στην άλλη πλευρά».

Δες στη gallery ποια ηθοποιός έπεσε θύμα του Covid 19, αλλά και τη φωτό που ανέβασε.