Συγκλονίζει η Priyanka Chopra: Η αποκάλυψη για τις ρατσιστικές επιθέσεις & το bullying

Συγκλονίζει η Priyanka Chopra: Η αποκάλυψη για τις ρατσιστικές επιθέσεις & το bullying

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Priyanka Chopra είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, και μία από τις πιο διάσημες και σπουδαίες ηθοποιούς του Bollywood. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι είναι πολύ καλή φίλη της Meghan Markle, ενώ πριν από 2μιση χρόνια περίπου παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Nick Jonas. Κι ενώ όλα ακούγονται τόσο ωραία και όμορφα, η Priyanka Chopra έκανε μια αποκάλυψη που μας τάραξε ιδιαίτερα.

Η Priyanka αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ρατσιστικών εκφοβισμών, ενώ ήταν φοιτήτρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο επερχόμενο απομνημόνευμα της «Unfinished» (μέσω του People), η 38χρονη ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Ινδία, γράφει ότι αποφάσισε σε ηλικία 12 ετών να ζήσει με εκτεταμένη οικογένεια στο Newton της Μασαχουσέτης, όπου βίωσε τόσο σκληρό εκφοβισμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ινδία για να τελειώσει το σχολείο της.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που μοιράστηκε το People, η Chopra λέει ότι οι μαθητές της έλεγαν προσβολές όπως, «Καφετούλα, γύρνα πίσω στη χώρα σου!» και «Γύρνα πίσω με τον ελέφαντα που ήρθες», ενώ περπατούσε στις αίθουσες. Ανέφερε μάλιστα ότι ζήτησε βοήθεια, αλλά ακόμη και ο σύμβουλος καθοδήγησής της δεν μπορούσε να της προσφέρει ανακούφιση.

«Δεν κατηγορώ καν την πόλη, ειλικρινά», γράφει. «Νομίζω ότι ήταν κορίτσια που, σε αυτήν την ηλικία, θέλουν απλώς να πουν κάτι που θα πονέσει. Τώρα, στην άλλη πλευρά των 35, μπορώ να πω ότι πιθανότατα προέρχονται από ένα μέρος που είναι ανασφαλείς. Αλλά εκείνη τη στιγμή, το πήρα πολύ προσωπικά».

Σε μια συνέντευξη με το People, είπε: «Το πήρα πολύ προσωπικά. Βαθιά μέσα σου, αρχίζει να σε ροκανίζει. Κλείστηκα στο καβούκι μου. Ήμουν σαν, “Μην με κοιτάς. Θέλω απλώς να είμαι αόρατη”. Η εμπιστοσύνη μου χάθηκε. Πάντα με θεωρούσα άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το πού βρισκόμουν, για το ποια ήμουν».