Είδες το νέο look της Kate Middleton; Είναι πολύ διαφορετική

Είδες το νέο look της Kate Middleton; Είναι πολύ διαφορετική

Το 2021 τη βρήκε ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Δύσκολα θα βρεις κάποιον άνθρωπο σήμερα που να μη γνωρίζει την Kate Middleton. Το αν την ακολουθεί είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Ωστόσο, το όνομα της Δούκισσας του Cambridge είναι ξακουστό σε όλον τον πλανήτη. Όταν μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, βέβαια, δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές. Ξέρεις ότι τα βλέμματα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω σου και ότι ακόμα και το παραμικρό που θα κάνεις θα γίνει πρώτο θέμα συζήτησης.

Σε σύγκριση με τη Meghan Markle, η Kate είναι η πιο παραδοσιακή. Δύσκολα θα παρεκκλίνει από το πρωτόκολλο, γι’ αυτό και πολλοί ισχυρίζονται ότι εξαρχής η βασίλισσα Ελισάβετ την προτιμούσε σε σχέση με τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry. Αυτήν της την πίστη στις παραδόσεις κράτησε και στο κομμάτι της εμφάνισης, τόσο αναφορικά με τα ρούχα, όσο και με το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της.




Τώρα, στον λογαριασμό του @kensingtonroyal δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο η Δούκισσα τιμά το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά του.

«Οι νοσοκόμες σε όλη τη χώρα υπερβάλλουν εαυτόν, σε μία περίοδο που οι ασθενείς το χρειάζονται περισσότερο. Αυτές οι πράξεις θάρρους, δύναμης και καλοσύνης έχουν τόσο μεγάλη σημασία αυτήν τη στιγμή και σας χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Στο βίντεο, όμως, βλέπεις και το νέο στυλ που αποφάσισε να υιοθετήσει για τα μαλλιά της, ίσια μαλλιά με γυρίσματα στις άκρες, και είναι πραγματικά πανέμορφη και πολύ ανανεωμένη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.