Αυτοί είναι οι νικητές στην πιο δύσκολη μάχη του φετινού Survivor

Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία ελπίδα!

Ένας από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης ήταν ο σημερινός και πρέπει να παραδεχθείς πως το Survivor αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όριά του. Το χθεσινό έπαθλο κέρδισαν για πολλοστή φορά οι μπλε παίκτες αφήνοντας για ακόμη μια ημέρα την κόκκινη ομάδα χωρίς φαγητό, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε πως το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν επανέλθει δυναμικά στα παιχνίδια και αυτό φαίνεται από τις βαθμολογίες που σημειώνουν, ωστόσο τα έπαθλα, είτε ασυλίας, είτε φαγητού αντίστοιχα, ξεγλιστρούν από τα χέρια τους. Άραγε πόσο θα αντέξουν μέχρι να πάρουν τη ρεβάνς;

Στο παιχνίδι επιβίωσης έχουμε βέβαια νέους κανόνες αλλά και δύο νέες προσθήκες που κατά κάποιον τρόπο ήρθαν να γεμίσουν τα κενά τόσο των κόκκινων, όσο και των μπλε παικτών. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη για την ομάδα των πρώην Διάσημων και η Βαλέρια Χοψονίδου για την ομάδα των πρώην Μαχητών έχουν μπει στο Survivor και θέλουν να φέρουν μόνο νίκες.



Λοιπόν, το σημερινό παιχνίδι ήταν το κάτι άλλο! Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας ήταν πράγματι το πιο δύσκολο που έχουμε δει. Συνδυάζοντας αντοχή, ταχύτητα, στόχο αλλά και δύναμη οι παίκτες κατάφεραν να τερματίσουν, ωστόσο για ακόμη μια φορά μια είναι η νικήτρια ομάδα.

Με σκορ 10-3 υπέρ των μπλε, για ακόμη μια φορά είχαν προβάδισμα κάτι το οποία σημαίνει πως όσοι φορούν την κόκκινη κορδέλα θα πάνε στο συμβούλιο με σκοπό να ψηφίσουν-για ακόμη μια φορά- έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης