Survivor: O Πάνος Καλλίδης έκλεψε τροφή και μόλις αποκαλύφθηκε

Survivor: O Πάνος Καλλίδης έκλεψε τροφή και μόλις αποκαλύφθηκε

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!

Το Survivor για ακόμη μια φορά εκπλήσσει τους φανατικούς θαυμαστές του και αυτή τη φορά το παιχνίδι αλλάζει εντελώς μορφή! Είδαμε στις προηγούμενες αποχωρήσεις πως λόγο στην αποχώρηση είχε το αγαπημένο πρόσωπο των τηλεθεατών, αφού μετά τις ψήφους τους ο πιο δημοφιλής παίκτης έδινε το όνομα εκείνου που θα αποχωρίσει. Τρανό παράδειγμα αυτού ήταν η πρόσφατη αποχώρηση της Ελίζαμπεθ από την ομάδα των κόκκινων. Η Ανθή Σλαγκούδη, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, ήταν το αγαπημένο πρόσωπο του κοινού και από το πουθενά έβγαλε από το παιχνίδι μια δυνατή παίκτρια.

Λοιπόν, σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μέχρι στιγμής, ο τρόπος ψηφοφορίας θα αλλάξει και τον τελικό λόγο θα έχουν όντως οι τηλεθεατές. Το κοινό πλέον δεν θα ψηφίζει τον αγαπημένο παίκτη, αλλά εκείνον που θα φύγει από το παιχνίδι επιβίωσης. Όποιος παίκτης συγκεντρώνει λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρεί και από το Survivor.

Και αφού οι κανόνες διαμορφώνονται και ολοένα και περισσότεροι παίκτες «εισβάλλουν» στο παιχνίδι πρέπει να σου πούμε πως ακόμη και οι παίκτες «αλλάζουν» με τρανό παράδειγμα τον Τριαντάφυλλο, τον οποίο είδαμε εχθές να ζητά συγνώμη από την Ανθή που τη ψήφησε. Η ομάδα των κόκκινων, όσο δεν κερδίζει κάποιο έπαθλο, έρχεται σε ρήξη και αυτό σίγουρα δεν θα τους βγει σε καλό. Οι κόντρες συνεχίζονται, οι τσακωμοί αυξάνονται και ο αρχηγός Γιώργος Κοψιδάς είναι για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο αφού εχθές πήρε στα χέρια του τη μοίρα της ομάδας του.



Εκείνο πάντως που εξαγρίωσε τους παίκτες σήμερα ήταν ένα! Ο Πάνος Καλλίδης έκλεβε φαγητό όσο ήταν στην ομάδα των Διάσημων και μόλις τον ανακάλυψαν! Η Ασημίνα βρήκε στην παλιά καλύβα του Πάνου κάτι κρυμμένο, το οποίο σημαίνει πως έκλβε τροφή από την πρώην ομάδα του. Οι κόκκινοι παίκτες τρελάθηκαν κυριολεκτικά όταν το έμαθαν κπαρόλα αυτά οι περισσότεροι ήταν βέβαιοι για αυτήν την κίνηση αφού, όπως τόνισαν όλοι, ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες συμπεριφορές.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.