Πάει στο Άγιον Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πάει στο Άγιον Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

O Γιώργος Μαζωνάκης στο Άγιο Όρος για να ηρεμήσει και να εκπληρώσει το τάμα του.

Ευδιάθετος, ήρεμος και καλοκαιρινός κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Μαζωνάκης που σκίζει και ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα την Παρασκευή βρέθηκε στην Αθήνα στη φωτογράφιση για την αφίσα του νυχτερινού κέντρο όπου θα εμφανίζεται από τέλη Ιουλίου στην Αθήνα.

Εκεί βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο του Star στο οποίο ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα επισκεφθεί και φέτος το Άγιον Όρος αφού τελειώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη! Τονίζοντας ότι θα επισκεφθεί και τη Σητεία στην Κρήτη ο «Μαζώ» δηλώνει ότι θα πάει στο Άγιον Όρος αλλά μόνο ως επισκέπτης καθότι -όπως λέει και ο ίδιος γελώντας- «είναι δύσκολη η καλογερική, πολύ δύσκολη»... Και το θέμα της κρίσης όμως δε θα μπορούσε να μη το σχολιάσει επίσης. «Είναι μία πραγματικότητα που όλοι πρέπει να το καταλάβουν. Το βλέπουμε και εμείς στις εμφανίσεις μας, στις συναυλίες μας... Τεράστια κρίση που μεγαλώνει, πως ο κόσμος να διασκεδάσει», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Αναγνωρίζοντας ότι όλοι έχουν βάλει το χεράκι τους για να δημιουργηθεί αυτή η κρίση, ο «Μαζώ» ξεκαθαρίζει ότι έχει ρίξει και ο ίδιος τις απαιτήσεις του: «Έχω ρίξει νερό στο κρασί μου. Δε μπορώ να ζω σε μία πραγματικότητα που δεν υπάρχει και αυτό που υπάρχει γύρω μας είναι η κρίση»! Όσον αφορά τις φήμες για την παρουσίαση talent show ή εκπομπής reality; Η απάντηση του είναι αφοπλιστική και με χιούμορ: «Δεν ξέρω, το μέλλον είναι αβέβαιο. Για να είμαι, πάντως, ανοιχτός σε όλα πρέπει να κάνω και άλλη ψυχανάλυση».