Survivor: Τελικά η σημερινή αποχώρηση δεν ήταν η αναμενόμενη

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό!

Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει πια και από μόνη σου το Survivor είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και τις τελευταίες εβδομάδες αυτό αποδεικνύεται σε κάθε λεπτό των επεισοδίων. Συμπαίκτες κρύβουν φαγητά στις καλύβες τους, «φίλοι» ρίχνουν πισώπλατες μαχαιριές και σαν να μην έφταναν αυτά υπάρχει και ένα μόνιμο ψιθύρισμα πριν από κάθε συμβούλιο και κυρίως πριν από κάθε διαδικασία ψηφοφορίας.

Το επίκεντρο της προσοχής όλων μας έχει πέσει για τα καλά αυτή την εβδομάδα στην κόκκινη ομάδα αφού από παράδειγμα προς μίμηση τους έχει κατακλύσει το χειρότερο ομαδικό πνεύμα. Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ τους και καταλαβαίνεις πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα μετά από σερί ήττες. Σήμερα πάντως, η κόκκινη ομάδα νίκησε με σκορ 10-8.



Στο συμβούλιο εχθές από την κάλπη αναδείχθηκε η Σοφία ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση με αποτέλεσμα να διαδεχτεί την πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, την Ανθή. Η Καρολίνα αν θυμάσαι καλά κέρδισε την ατομική ασυλία και ενώ όλοι περίμεναν να αναδείξει τον Κώστα, εκείνη έστρεψε το βλέμμα της προς το τρίτο πρόσωπο της παρέας, τη Μαριάνθη.

Ακόμη και στο σημερινό συμβούλιο υπήρξαν εντάσεις παρόλα αυτά φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν καταλάβει γιατί έχουν ψηφιστεί. Η Σοφία ακόμη υποστηρίζει πως έχει ψηφιστεί διότι στάθηκε στο πλευρό της Ανθής ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες-και με το δίκιο τους- λένε πως την ψήφισαν διότι βάζει λόγια στην ομάδα και προκαλεί εντάσεις.

Όσο για την Ανθή; Ειρωνικά τόνισε πως κανένας δεν θα στενοχωρηθεί αν θα φύγει σήμερα από το παιχνίδι. Μάλιστα είπε στον Γιώργο Λιανό πως η ψυχολογία της είναι μια χαρά και δεν έχει καμία συναισθηματική φόρτιση. Τελικά όμως, ποιο από τα κορίτσια θα φύγει απόψε;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης