Survivor: Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου και η σπαρακτική εξομολόγηση της Σοφίας

Survivor: Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου και η σπαρακτική εξομολόγηση της Σοφίας

Αυτό το έπαθλο ήταν γεμάτο συγκινήσεις.

Λοιπόν, μετά την νίκη της κόκκινης ομάδας, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων αλλά και να διαβάσουν τα μηνύματά τους. Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα, με καυγάδες, ίντριγκες και φωνές, ήρθε η στιγμή που θα δικαιωθούν για την υπομονή που δείχνουν στο παιχνίδι.

Καταλαβαίνεις πως στο Survivor λίγες είναι οι χαρές, τα απολαυστικά γεύματα και η ελάχιστη επικοινωνία με τους συγγενείς. Λοιπόν, σήμερα η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, έφαγαν από ένα σακουλάκι σνακ και μια σαλάτα και… έκλαψαν με αναφιλητά.

Το διάστημα που έχει περάσει από τη στιγμή που είδαν τα οικογενειακά τους πρόσωπα είναι μεγάλο, καταλαβαίνεις λοιπόν πως οι αντιδράσεις τους ήταν κάθε άλλο έντονες και πώς να μην είναι άλλωστε;

Σίγουρα μόλις ακούσεις τα κλάματά τους θα συγκινηθείς και εσύ μαζί μας, κυρίως με τους παίκτες που έχουν παιδιά. Ο Κώστας μόλις είδε τα παιδιά του ξέσπασε σε κλάματα, το ίδιο και ο Γιώργος Κοψιδάς μόλις είδε τον πατέρα του.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε σε κλάματα πριν ακόμη διαβάσει όσα έγραψε η γυναίκα του Δήμητρα. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του!



Εκείνη που πραγματικά μας συγκίνησε όμως ήταν η Σοφία, αφού αποκάλυψε στην κάμερα πως ήθελε τόσο πολύ να δει τις μικρές της κόρες, ωστόσο λόγω της κακής σχέσης που έχει με τον πρώην σύζυγό της δεν έλαβε καμία φωτογραφία τους. Αυτό ναι, μας πλήγωσε και σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε τη στενοχώρια της.

Δες το παρακάτω video: