Survivor: Το αγώνισμα επικοινωνίας & το σοβαρό ατύχημα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor: Το αγώνισμα επικοινωνίας & το σοβαρό ατύχημα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Πονέσαμε και εμείς μαζί της!

Ακόμη κι αν οι κόντρες συνεχίζονται τόσο στην κόκκινη, όσο και στη μπλε ομάδαόσο και στη μπλε ομάδα, στο στίβο μάχης όλοι φαίνεται να αλλάζουν πρόσωπο και να ενώνουν τα χέρια τους για τη διεκδίκηση του επάθλου. Την προηγούμενη εβδομάδα αναβρασμός υπήρχε στη μπλε ομάδα αφού έχαναν στα αγωνίσματα ασυλίας και αναγκάζονταν να οδηγούνται στο συμβούλιο με σκοπό τη ψηφοφορία. Αυτή την εβδομάδα είναι απλοί ακροατές των προβλημάτων της κόκκινης ομάδας και ναι, να προβλήματά τους είναι πολλά.

Και ενώ Κώστας και Τριαντάφυλλος ήταν στα καρφιά, σήμερα είδαμε πως αναθέρμαναν τις σχέσεις τους μετά από μια κουβέντα. Ανθή, Σοφία και Μαριάνθη είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο αλλά η κατάσταση φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει πιο αργά το βράδυ.

Η Σοφία εν τω μεταξύ να ξέρεις έχει βάλει σκοπό της ζωής της να διώξει από το παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο, ενώ ταυτόχρονα μιλά για τον Κώστα με το χειρότερο τρόπο. Άραγε τι από όλα όσα έχουμε ακούσει κρύβει μια δόση αλήθειας από πίσω και τί όχι;



Σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας είναι σίγουρα ένα καλό κίνητρο για όλους όσους θέλουν να «ξεφύγουν» για μερικά λεπτά από το νησί και να ρίξουν κλεφτές ματιές στον έξω κόσμο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι μιας και είναι ομαδικό θα χρειαστεί σωστός συγχρονισμός αλλά και καλός στόχος.

Εφοδιασμένοι λοιπόν με δύναμη και θέληση για τη νίκη πέφτουν με τα μούτρα στο στίβο μάχης, ωστόσο εκείνο που δεν υπολόγισαν πολλοί από τους παίκτες ήταν τα στραβοπατήματα. Πολλοί ατύχησαν και χτύπησαν στο σημερινό παιχνίδι, μια παίκτρια όμως «πλήρωσε» ακριβά το παραπάτημά της. Η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο από την ομάδα της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Το πόδι της μπλέχτηκε στο δίχτυ που έπρεπε να περάσει κουβαλώντας το φορτίο με τα σακιά των πέντε κιλών και τότε συνέβη το μοιραίο. Ο Γιώργος Λιανός αμέσως φώναξε τους γιατρούς και την πάρουν με το φορείο. Ενώ όλοι νόμιζαν πως γύρισε το γόνατό της τελικά απλά χτύπησε στο σημείο όπου είχε κάψει το δέρμα της.





Δες στη gallery ποιοι θα διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.