Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε με mini φούστα: Δες αυτά τα 8 απίστευτα σχόλια

Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε με mini φούστα: Δες αυτά τα 8 απίστευτα σχόλια

«Τι γυναίκα είσαι εσύ... Θεάρεστη...», και πολλά άλλα.

Όλοι ξέρουμε πια την Ιωάννα Μαλέσκου. Η λαμπερή παρουσιάστρια πλέον έχει κερδίσει το κοινό που συντονίζεται πιστά σε κάθε της εκπομπή. Η ικανότητά της στον ρόλο της hostess της εκπομπής είναι εμφανής και σε αυτό φυσικά έχουν συμβάλλει πολλά πράγματα, όπως ο ευγενικός της χαρακτήρας και το γλυκό της χαμόγελο.

Μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιοι άνθρωποι έχουν «άστρο» και η Μαλέσκου ανήκει σίγουρα σε αυτούς. Απλά και με έναν τρόπο που μοιάζει έως και φυσικός.




Ωστόσο, την παρουσιάστρια δεν την απολαμβάνουμε μόνο μέσα από το πλατό της εκπομπής της. Για την ακρίβεια, διατηρεί έναν εξαιρετικά επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετράει πάνω από 200 χιλιάδες followers.

Εκεί βλέπουμε πολύ συχνά φωτογραφίες με καταπληκτικές της εμφανίσεις που, όσο και να γνωρίζουμε πόσο σέξι κορίτσι είναι, η κάθε μία ξεχωριστά μπορεί να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Είναι το υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα της, είναι τα εξωτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, είναι το έντονο βλέμμα της. Όλα μαζί.




Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Μαλέσκου πόζαρε με ένα σύνολο απαρτιζόμενο από μία mini φούστα. Εννοείται πως το θέαμα είναι απλά εντυπωσιακό, όμως, οι ακόλουθοί της είχαν πολύ μεγάλη έμπνευση για να γράφουν ασταμάτητα σχόλια.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα 10 σχόλια που δεν πρόκειται να ξεχάσεις.