Master Chef: Η κόντρα της Ηρούς με τη Μαρίνα θα οδηγήσει σε... σκληρή μονομαχία

Βγήκαν τα... μαχαίρια!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος και στην μαγειρική αναμέτρηση είχε το πιο αδύναμο πιάτο. Φυσικά αυτή ήταν μια εξέλιξη που κανένας δεν περίμενε ωστόσο έτσι είναι το παιχνίδι του Master Chef. Εκείνος που θέλει περισσότερο τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef, εκείνος θα φτάσει και στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Η σημερινή δοκιμασία είναι η τρίτη σε σειρά ομαδική αναμέτρηση και βρίσκει τους 18 παίκτες και τις δύο ομάδες χωρίς αρχηγούς. Εν τω μεταξύ, σήμερα το πλατό είχε μόνο δύο πάγκους και δύο πίνακες στους οποίους υπήρχαν εννέα πιάτα.

Η Μαρίνα σα νικήτρια της κάρτας ασυλίας έχει αρκετά πλεονεκτήματα σήμερα. Μπορεί να ορίσει τους αρχηγούς κάθε ομάδας, έχει το δικαίωμα να επιλέξει δεύτερη, μπορεί να «κλέψει» κάποιον παίκτη από τη μπλε ομάδα ώστε να είναι ίσοι αριθμητικά οι παίκτες και τέλος μπορεί να στείλει 2 παίκτες στην αντίπαλη ομάδα και το αντίθετο. Από αυτά μπορεί να διαλέξει μόνο δύο πλεονεκτήματα.



Διάβασε επίσης: Masterchef 5 spoiler alert: Αυτή είναι τελική δεκάδα

Ποια είναι η απόφασή της; Θα πάρει έναν παίκτη από την μπλε και θα ανταλλάξει δύο παίκτες. Από τη μπλε ομάδα πήρε την Μαργαρίτα. Από την ομάδα της «έδιωξε» την Ανούς και τη Μαρία, ενώ από τη μπλε ομάδα πήρε την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο.

Η Ανούς πάντως πρέπει να σου πούμε πως ξεκαρδίστηκε στα γέλια αφού δεν ικανοποιήθηκε από όσα άκουσε. Η αιτιολογία της Μαρίνας ότι σκέφτηκε με το μυαλό και όχι την καρδιά δεν έπεισε ούτε εκείνη ούτε την Μαρία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης