MasterChef: Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχώρησε

Sabine Camhi
MasterChef: Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχώρησε

Η σημερινή απαιτητική δοκιμασία στο MasterChef!

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες του MasterChef χωρίστηκαν σε ζευγάρια από τον νικητή του mystery box, Αλέξανδρο Συνοδινό, ώστε να διαγωνιστούν σε δυάδες στο τεστ δημιουργικότητας για να διεκδικήσουν την κάρτα ασυλίας.

Είδαμε και τον Πάνο Ράπτη να ζητάει να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Καλεσμένος στο πρωινό του Star,
ο πρώην παίκτης του MasterChef 5 εξήγησε: «Να μπω κατευθείαν στο ψητό. Θα ήθελα να σας πω ότι ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι ήταν καθαρά επειδή μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα όταν μπήκα στο παιχνίδι».

Οι τρεις ομάδες που δεν κατάφεραν να διακριθούν ήταν ο Ιωάννης με τη Μαρία, ο Αλέξανδρος με την Ηρώ και ο Διονύσης με την Ανούς. Από την άλλη, η παίκτρια με την πιο εντυπωσιακή κριτική ήταν η Μαργαρίτα, ωστόσο οι κριτές έκριναν συνολικά την καλύτερη προσπάθεια κι από τους δύο. Αυτές που συνολικά είχαν τα καλύτερα πιάτα ήταν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα, και η Μαρίνα ήταν αυτή που πείρε την κάρτα ασυλίας.

Στο σημερινό επεισόδιο, Τρίτη 2 Μαρτίου, η Μαρίνα δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να «σώσει» κάποιον από τους έξι υποψήφιους προς αποχώρηση. Στην συνέχεια, τα τρία ζευγάρια κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο MasterChef. Οι έξι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους μέσα σε 45 λεπτά για να κερδίσουν την κάρτα ασυλίας που θα εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι για ένα διάστημα τουλάχιστον.


https://www.instagram.com/p/CL7e-BiCamk

Σύμφωνα με τους κριτές, το καλύτερο πιάτο το είχε ο Διονύσης.

Τέλος, ο άτυχος της βραδιάς, αυτός που θα πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Αλέξανδρος.


https://www.instagram.com/p/CL7mRGzKBj-