Masterchef 5 spoiler alert: Αυτή είναι τελική δεκάδα

Masterchef 5 spoiler alert: Αυτή είναι τελική δεκάδα

Το spoiler έσκασε και μάθαμε τη δεκάδα.

Το MasterChef 5 βρίσκεται στον αέρα και στην τηλεοπτική μας παρέα περίπου ενάμιση μήνα και ήδη οι φανατικοί έχουν αγαπήσει το πρόγραμμα. Ακόμη δεν έχουμε δει να ξεχωρίζει έντονα κάποιος παίκτης για την προσωπικότητά του ή το ταλέντο του στη μαγειρική, όμως οι κόντρες είναι εμφανείς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πάντα υπάρχει ένα spoiler που μας αποκαλύπτει τα άτομα που βρίσκονται στην τελική δεκάδα, κι απλά μετά το μόνο που μένει είναι η επαλήθευσή του. Το spoiler έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και την Έλενα Πολυκάρπου, η οποία βρέθηκε έξω από το σπίτι του MasterChef 5.

Η δημοσιογράφος είπε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά και μάλιστα έχει σχηματιστεί ήδη και η δεκάδα. Προτού όμως την αποκαλύψει, είπε επίσης πως ο Κώστας Αλεξάκης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι όμως θα αποχωρήσει και πάλι.

Όσον αφορά στην τελική δεκάδα; Σε αυτή φτάνουν έξι αγόρια και τέσσερα κορίτσια. Μπορείς καθόλου να μαντέψεις ή έστω να φανταστείς ποιοι θα είναι αυτοί οι δέκα παίκτες που φτάσουν μέχρι την τελική δεκάδα;

Η Έλενα Πολυκάρπου έδωσε το spoiler και στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί οι δέκα.

Στο μεταξύ να σου θυμίσουμε πως αυτός που θα φτάσει στον τελικό και θα ξεπεράσει τους αντιπάλους του, εκτός από τον τίτλο του MasterChef θα κερδίσει και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.