"Αν μπορούσα θα παντρευόμουν κάθε χρόνο" λέει η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της

"Αν μπορούσα θα παντρευόμουν κάθε χρόνο" λέει η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της

Λίγες εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο της η βασίλισσα των χαλιών ξεσπαθώνει και δείχνει πόσο χαραγμένη έμεινε μέσα της αυτή η μέρα μέσα στην εκκλησία και στην δεξίωση.

«Αν μπορούσα, όχι μόνο θα ξαναπαντρευόμουνα, αλλά θα το έκανα κυριολεκτικά κάθε χρόνο», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για τον γάμο της στην εκπομπή "Kους Κους το μεσημέρι". Η όμορφη πωλήτρια χαλιών μίλησε και για το πόσο στοίχισαν τα γλέντια πριν και μετά το μυστήριο.

Η κυρία Μοιραράκη αναφέρθηκε στο κόστος του γάμου της, λέγοντας ότι τα χρήματα που χρειάστηκαν για να γίνει, τόσο ο γάμος, όσο και οι δεξιώσεις, είναι χρήματα τα οποία έχει δουλέψει και συνεχίζει να τα δουλεύει σκληρά και με πολλά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη. «Αυτός που αγωνίζεται, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό. Ο τεμπέλης είναι αυτός που δεν έχει καμία θέση σε κάτι τέτοιο», δήλωσε στην Κατερίνα Καραβάτου .

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ως δώρα από τον γάμο της, αλλά και χαλιά από τα καταστήματά της θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως ειπώθηκε και κάποια από αυτά ήδη έχουν δωριστεί. Και ο άνδρας της δε θα μπορούσε να μην μονοπωλήσει την κουβέντα της Δέσποινας Μοιραράκη όπου με ένα πλατύ χαμόγελο ανέφερε: «Είναι αυτός που μου γεμίζει την ψυχή μου και εύχομαι σε κάθε γυναίκα να νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ».