Μάθαμε επιτέλους τι συμβολίζει το τατουάζ στον καρπό της Jennifer Aniston

Μάθαμε επιτέλους τι συμβολίζει το τατουάζ στον καρπό της Jennifer Aniston

Τι συμβολίζει για εκείνη το 11 11, που έχει γράψει στον καρπό της.

Η star του Χόλυγουντ για πολλά χρόνια είχε μείνει μακριά από τη «μόδα των τατουάζ», όπως όλοι συνηθίζουν να λένε. Όμως πριν από χρόνια η Jennifer Aniston τόλμησε να κάνει την πρώτη της απόπειρα να «σημαδέψει» ένα μικρό σημείο του σώματός της με κάτι συμβολικό.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός έγραψε στον καρπό του χεριού της τέσσερις αριθμούς που όλοι αναρωτιόντουσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τι συμβολίζουν.

Τώρα λοιπόν μόλις αποκαλύφθηκε το νόημα πίσω από το διάσημο τατουάζ στον καρπό της που γράφει "11 11". Εδώ και χρόνια, οι θαυμαστές έκαναν εικασίες σχετικά με το τι οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό να γράψει αυτούς τους συγκεκριμένους αριθμούς στο εσωτερικό του καρπού της.

Οι πιθανές θεωρίες μιλούσαν για τον τυχερό αριθμό της Jen, ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα της σκυλιά ή ακόμα και τα γενέθλιά της, που είναι στις 11 Φεβρουαρίου. Τώρα, σύμφωνα με τη φίλη της Andrea Benewald, φαίνεται ότι οι προβλέψεις ήταν κοντά αλλά όχι ακριβείς.

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Andrea μοιράστηκε ένα «αφιέρωμα γενεθλίων» στην Jennifer Aniston, γράφοντας στο Instagram: «Ανυπομονώ να γιορτάσω και να κάνω πιο μαγικές ευχές! 11 11». Αυτό έφερε στο φως πάλι τον συμβολισμό του 1111 καθώς ανέβασε πολλές φωτογραφίες με τις δυο φίλες σε κοινές τους στιγμές.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτός ο τετραψήφιος αριθμός για την διάσημη ηθοποιό και γιατί τον σχημάτισε στους καρπούς της;

Δες στη gallery που ακολουθεί: