Έχεις δει την αδερφή του Χρήστου Μάστορα; Είναι κούκλα και φωνάρα (videos)

Έχεις δει την αδερφή του Χρήστου Μάστορα; Είναι κούκλα και φωνάρα (videos)

Τραγούδησαν μαζί και μας μάγεψαν.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του. Έχει εξαιρετική φωνή, γράφει υπέροχους στίχους, και τα τελευταία χρόνια η καριέρα του απογειώνεται ολοένα και περισσότερο. Είτε σαν Μέλιsses, είτε σαν μονάδα, ο Χρήστος Μάστορας είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση.

Το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησαν με τίτλο Που είναι η αγάπη, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει, ενώ αν το ακούσεις σε συνδυασμό με το videoclip, τότε η συγκίνηση είναι δεδομένη. Και αν νόμιζες πως στην οικογένεια, είναι ο μόνος ταλαντούχος άνθρωπος, έκανες λάθος. Ο Χρήστος έχει μια αδερφή, την Αμαλία, την οποία αν θυμάσαι μας σύστησε πριν από δύο μήνες στα γενέθλιά της.

Η Αμαλία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, όμως όπως αντιληφθήκαμε εχθές μέσα από τα Instagram stories του Χρήστου, έχει κι έξαιρετική φωνή. Μάλλον είναι κληρονομικό το χάρισμα λοιπόν.

«Να ζήσεις Αμαλία και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με μαύρα ή ξανθά! Αυτή είναι η αδερφή μου η Αμαλία. Η Αμαλία δεν χάνει την υπομονή της μαζί μου. Η Αμαλία ξέρει ότι ο αδερφός της είναι ευέξαπτος και παρορμητικός. Γίνε σαν την Αμαλία. Σ’ΑΓΑΠΩ ΣΙΣΤΑΑΑΑΑ!», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο τραγουδιστής τον Ιανουάριο και τώρα ήρθε η ώρα να την ακούσουμε και να τραγουδάει.

Εχθές το απόγευμα ο Χρήστος ανέβασε μια σειρά από stories στα οποία τραγουδούσε παρέα με την αδερφή του και εντυπωσιατήκαμε. Όχι μόνο από το πόσο όμορφη είναι, αλλά και από το πόσο εξαιρετική φωνή έχει το κορίτσι αυτό.



Φυσικά είναι περιττό να σχολιάσουμε το πόσο πολύ μοιάζουν οι δυο τους, γιατί όπως θα δεις η ομοιότητα είναι τεράστια.





Δες τη φωτό της Αμαλίας και του Χρήστου στη gallery παρακάτω.