Η Φάρμα: Η κόντρα Ιατρόπουλου-Τζώρτζογλου δεν έμεινε ασχολίαστη στο Twitter

Η Φάρμα: Η κόντρα Ιατρόπουλου-Τζώρτζογλου δεν έμεινε ασχολίαστη στο Twitter

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες;

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της Φάρμας είδαμε τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση. Παρόλο που οι δυο τους δείχνουν να έχουν φιλικές σχέσεις, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημιουργηθεί κόντρα ανάμεσά τους.

Το ίδιο συνέβη και στο αποψινό επεισόδιο. Αυτό που έγινε, λοιπόν, είναι πως ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν ψήφισε τον Ιατρόπουλο για αρχηγό λέγοντας πως ήθελε να τον προστατεύσει και να μην τον επιβαρύνει. Έδωσε, λοιπόν, την ψήφο του στον Θανάση Πάτρα. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και αντέδρασε έντονα. Έγινε έξαλλος, πράγμα το οποίο δεν έκρυψε καθόλου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αηδίες και ξεράσματα. Δε χρειαζόμουν αυτήν την προστασία. Είναι προσβλητικό», με τον Στράτο Τζώρτζογλου να εκπλήσσεται και να αναρωτιέται γιατί. «Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που δουλεύει όλη μέρα ότι χρειάζεται προστασία. Η προστασία μου είμαι εγώ ο ίδιος. Πάμε παρακάτω...», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε πως ο Μιχάλης πολύ συχνά παρερμηνεύει όσα εκείνος λέει με τον Ιατρόπουλο και πάλι να «παίρνει φωτιά». Δες το παρακάτω βίντεο με όλη την έντονη διαφωνία των δύο παικτών.

Φυσικά, όλο αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από το Twitter. Τα tweets πήραν «φωτιά» με τους χρήστες να έχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις για την κόντρα Ιατρόπουλου-Τζώρτζογλου, που εξελίσσεται διαρκώς.