Ειρήνη Μερκούρη: Είναι έγκυος;

Ειρήνη Μερκούρη: Είναι έγκυος;

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια!

Η Ειρήνη Μερκούρη ήταν για πολλά χρόνια μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, που μας έκανε να διασκεδάζουμε πολύ με τα τραγούδια της. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της διασημότητας και ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Ειρήνη έχει βάλει σε προτεραιότητα την οικογενειακή ευτυχία της απέχοντας από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μάλιστα, κυκλοφορεί η είδηση πως η μελαχρινή τραγουδίστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Ειρήνη Μερκούρη είναι πολύ ευτυχισμένη με την εγκυμοσύνη της και περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της. Άλλωστε, η ίδια θεωρεί πως ο προορισμός μιας γυναίκας είναι να γίνει μητέρα.

Η ίδια, πάντως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 στη Μυτιλήνη, κάτω από άκρα μυστικότητα, και από τότε περνούν όμορφα μαζί.